Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space için Remake için Grafik Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

 
 
Geçtiğimiz süreçte EA, Dead Space Remake için yaptığı canlı yayın esnasında yeni bir video serisi yayınladı. Bu canlı yayın, merakla beklenen Remake sürümünden bazı oynanış görüntüleri içeriyordu. Şimdi ise IGN yeni bir karşılaştırma videosu yayınladı. Bu karşılaştırma videosu orijinal ve yeniden yapım sürümleri arasındaki farkı bizlere gösteriyor.
 
Dead Space orijinal vs. remake 
 
 
 
IGN, Dead Space'in orijinali ile çıkışı yaklaşan remake sürüm arasında yeni bir karşılaştırma videosu paylaştı. Bu ilk grafik karşılaştırması, bizlere yeniden yapım sürümünde yer alan görsel iyileştirmeleri ve değişimleri sunuyor.
 
Dead Space'in remake sürümü, orijinal oyundan daha karanlık bir yapıya sahip olacak. Bu durum kullandığı yeni aydınlatma sisteminden kaynaklanıyor. Bunun yanı sıra Dead Space Remake, Frostbite Engine oyun motorunu kullanıyor.  
 
Remake sürüm içerisinde görsel derinlik, atmosfere uyumlu sesler ve oynanış geliştirmeleri yer alacak. Dead Space, yeni nesil konsollar ve PC için çıkış yapacak.
 
Dead Space, 27 Ocak 2023'te 999,99 TL karşılığında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak. Üç benzersiz suit ve iki suit tasarımı içeren bir Digital Deluxe Edition da 1.199,99 TL'den mevcut olacak.   
 
İşte karşılaştırma videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera hikaye rpg
Metal: Hellsinger PS4 ve Xbox One Konsolları için Çıkış Yaptı Death Stranding 2 Resmi Olarak Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.12.2022 18:26:07

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Callisto çöpünden sonra ilaç gibi gelecek..
Aynen... Callisto Protocol yeni bir IP 500 TL. Dead Space 14 senelik oyun, grafik güncellemesi yapıp 1000 Tl satıyorlar aynen ilaç gibi. Devam bu kafayla.

BSC Misafiri

9.12.2022 13:39:03

0
Arkadaşalr NFS fiyatına laf edenler 1200 TL kesinlikle etmez diyenler EA ne yapmaya çalışıyor diyenler vardı cevaplarını vereyim: Bundan sonra EA dan 1000 TL atı AAA oyun göremeyeceksiniz. Dead Space 1000TL, NFS Unbound, 1200TL, Star-Wars Jedi Survival, 1200TL. Hepimize hayırlı olsun. Sanırım Activision'un MWII ile başlattığı 1000 TL üzeri oyun furyasına diğer bütün markalarda yavaş yavaş katılacak. Bundan sonra Türkiye olarak korsan döneme geri dönüyoruz FXJGDCURGVDSE5YES

BSC Misafiri

9.12.2022 10:45:33

0
Çook güzel

BSC Misafiri

8.12.2022 20:35:18

+3
Callisto çöpünden sonra ilaç gibi gelecek..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space Remake
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız