Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 2 ve 3'ün remake sürümleri gelebilir

 
 
Electronic Arts tarafından yayınlanan korku temalı hayatta kalma nişancı oyunu Dead Space'in remake sürümü sonrasında oyuncuların nabzı yoklandı. Oyun geliştiricisi Dillon Rogers tarafından bildirilene göre EA, oyunculara Dead Space 2'nin ve 3'ün yeniden yapımlarını görmek isteyip istemediklerini bir anket aracılığıyla sordu.
 
Dead Space remake oyuncular tarafından beğenildi
 
 
 
EA tarafından yayınlanan Dead Space'in yeniden yapım sürümü, PS5, Xbox Series X/S ve PC için çıkış yaptı. Remake sürüm çıktığı dönemde ABD'de aylık en çok kazananlar listesinde 2. sırada yer aldı. Rogers tarafından bildirilen anket sonrasında EA henüz herhangi bir yorum yapmadı.
 
Dead Space remake geliştiricisi Motive ekibi geçtiğimiz yıl Marvel Iron Man oyunu üzerinde çalışacağını duyurmuştu. Star Wars: Squadrons, Dead Space serisi ve daha fazlasıyla bilinen Motive ekibinden Roman Campos-Oriola remake hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:
 
"Bir geliştirici olarak Dead Space markasının oldukça fazla hayran kitlesi olduğunu söyleyebilirim. Şahsen ben de Dead Space'in büyük bir hayranıyım ama gelecekteki yeni sürümler - projeler hakkında konuşamam. Öte yandan EA gibi büyük oyun firmaları birden fazla proje üzerinde çalışabilir, bu çok olağan bir durum. " 
 
Şu anda yeni remake'ler için herhangi resmi bir duyuru yok ancak Dead Space remake'in başarısını göz önünde bulundurursak ilerleyen süreçte bizlere sunulması olası bir durum.
 
Yapıldığı belirtilen Dead Space 2 ve 3 anketi
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera hikaye rpg
The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition duyuruldu Yu-Gi-Oh koleksiyon kart oyununun yeni yapı destesi: Beware of Traptrix çıktı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.3.2023 21:06:05

0
NCK: Yeni bir oyun geleceğine... 999.999 TL X 2 = ?

BSC Misafiri

1.3.2023 09:42:29

0
2. oyunu çok güzeldi 3. oyun frostbite motoruyla yapıldı son oyunun yenilenmesine gerek yok ama yenilenirse 3. oyunuda oynarım 3. oyunda o kadar kötü bir oyun değil.

gamer-x

28.2.2023 21:17:52

0
3. oyunun adı sadece Dead Space kendisi co-op bir aksiyon oyunu; Dead Space 2 türünün en iyisi kesinlikle remake gelir 2024 mart-nisan gibi

Jer Aders

28.2.2023 17:31:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri dead space 2, 3. oyundan bile daha aksiyonlu bir oyun. tam bir aksiyon fırtınası adeta call of duty. sürekli kapalı ve kasvetli mekanlarda geçtiği için insanlar bu gerçeği göz ardı ediyor.
Eeee ne demek istiyorsun sadede gel. Bana kalırsa en iyisi DS2 dir. Evet aksiyon dozajı ilk oyuna göre fazladır ama DS3 gibi de korku ögelerinden uzaklaşmamıştır. Oyuncuyu hem korkurtur hem de aksiyona boğar. Güzel bir dengededir. Bence bir remake'i kesinlikle hakediyor.

BSC Misafiri

28.2.2023 15:55:50

0
dead space 2, 3. oyundan bile daha aksiyonlu bir oyun. tam bir aksiyon fırtınası adeta call of duty. sürekli kapalı ve kasvetli mekanlarda geçtiği için insanlar bu gerçeği göz ardı ediyor.

KAKÁ

28.2.2023 13:28:38

0
2 gelebilir, 3'e gerek yok.

BSC Misafiri

28.2.2023 12:25:04

0
İkinci oyun güzeldi ama üçüncü çok kötüydü

BSC Misafiri

28.2.2023 10:00:19

0
onun yerine yeni oyun gelse artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space Remake
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız