Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space Remake'in Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Motive, Dead Space'in yeniden yapım sürümünün 27 Ocak 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Dead Space kıdemli yapımcısı Phillippe Ducharme bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: "Bu yeniden yapım, franchise'ın gerçek hayranları olduğumuz ve ona hak ettiği değeri göstermek istediğimiz için geliyor. Motive ekibi olarak bunu yapmak çok heyecan verici. Bu geliştirme sürecinde oyuncuların tepkilerini görmek de aynı derecede heyecan vericiydi.
 
Şu anda Alfa sürümüne ulaşma yolunda büyük ilerleme kaydediyoruz ve oyunun önümüzdeki yılın Ocak ayında çıkacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Hem eski hem de yeni oyuncular, remake ile orijinal Dead Space deneyimini çok daha iyi yaşayacak." 
 
Bilim kurgu klasiği hayatta kalma korku oyunu Dead Space, sıfırdan geliştirilerek yeniden yapım olarak geri dönecek. Dead Space, yeni nesil konsollar ve PC için özel olarak geliştiriliyor. Ayrıca Frostbite motorunu kullanıyor. Oyun ek olarak çarpıcı görselleri, ses ve kontrolleri bünyesinde barındıracak. Böylece oyunculara eşsiz bir deneyim sunacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye rpg
Totally Accurate Battle Simulator Bu Yaz Switch Konsollarına Geliyor Kwale, Portekiz Ofisini Açtı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

7ender

13.5.2022 11:56:33

0
Tarih şaşırttı. Ben daha geç gelir diye düşünüyordum.

BSC Misafiri

13.5.2022 10:37:54

0
"Frostbite oyun motorunu kullanıyor" cümlesini görünce bir hevesim kaçtı... İnşallah uzayda ters uçarak duvarın içine sıkışan yaratıkları öldürmeye çalışmayız.

BSC Misafiri

12.5.2022 22:21:18

0
Cok erkenmis
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space Remake
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız