Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 3'te Buzul Gezegene mi Gidiyoruz?

Lost Planet!!

     Kafayı sıyırmış bir şekilde bıraktığımız Isaac Clarke'ın macerasının devam edeceğine dair ipuçları daha önce Visceral Games ve EA tarafından yapılmış fakat oyunun resmi bir duyurusu tabi ki yapılmamıştı. Henüz ortada fol yok yumurta yok iken Dead Space 3 ile ilgili ilk dedikodular da gelmeye başladı. Haberin devamı için Spoiler uyarısı da yapalım.
 
     Sliconera sitesinin oyun hakkında yayınladıkları raporlara göre Dead Space 3, buzul bir iklime sahip bir gezegende geçebilir. Isaac'ın gideceği belirtilen bu gezegenin ismi ise Tau Volantis olarak belirtilmiş. Sitede yer alan bilgiler arasında Isaac'ın bu gezegene düşeceği ve yaralı bir karakter ile konuşacağı belirtilmiş. Bu konuşmada Isaac ilk oyundan hatırlayacağımız Ellie'nin bu gezegende olduğunu öğreniyor ve giydiği özel kar elbisesi (oyundaki Suit) ile bir kar fırtınasına doğru ilerliyor. Ayrıca hikayede Jeniffer isimli yeni bir karaktere de yer verileceği belirtilmiş.
 
      İkinci oyunun sonunu düşünecek olur isek bir bağlantı yapmak çok zor gözüküyor ama yapımcıların şayet böyle birşey olur ise hikayeyi mantıklı bir şekilde bağlayacakları da kesin. Bakalım bu açıklamalar sonrası firmalardan bir cevap gelecek mi?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Dead Space 3 EA Visceral Games PS3 Xbox 360 PC Korku
Gordon Freeman Geri Dönüyor! Uncharted 3'ün Trophy Listesi Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.10.2011 15:05:10

0
arkadaşlar, silent hill da kar temasını seçti ve bence kar yanlızlık havasını çok iyi yansıtır. donmuş ölü uzaylılar veya insanlar ve en önemlisi de donmuş bir uzay istasyonu. ama kötü haber pc ye gelmior. ve eer 3 çıkarsa oyun bana konsol aldırır.

alito

27.9.2011 19:16:34

0
konuyla ilgili değil ama BSC yetkilileri bir sorunum var. browser'ı kapatıp bir süre sonra tekrar siteye döndüğümde, beni hatırla seçeneğini işaretdiğim halde site benden şifre istiyor. uzun zamandır bu şekilde devam ediyorum bu soruna bir çözüm bulursanız çok sevinirim.

xenferious

27.9.2011 13:35:42

0
Başarlı yapımların serilerin devam etmesi kadar güzel bişey varmı?

BSC Misafiri

27.9.2011 12:13:30

0
aslında size katılamayacağım ancak bir farkla. oyun eger dar ve karanlık buzul magralarında da geçerse evet çok güzel olur. dead space evreni yer yer karanlık ve ürkütücü olmalıdır. aksi taktirde lost planet gibi sadece beyazlar içinde uzaylı vurmaca oyunundan öteye geçemez. birde spoiler vermek istemiorum ancak o bıraktığımız son halden direk bişey olupda buzul bi gezegene düşerse biraz yavan kalır. saygılar.

BSC Misafiri

27.9.2011 10:19:35

0
Serinin en iyisi olmaya aday olur. Her ne kadar söylentide olsa bir gerçek payı olsa gerek , vede olmalı. Zaten ikinci oyunda bunun azda olsa izlerini görmüştük.

BlackBeasT

27.9.2011 09:34:49

0
Güzel gelişme soğuk buzul gezengen'de Necromorphs yada farklı yaratıklar üste arkadaşın belirtiği gibi "kar fırtınası sesleri uğultuları daha bir heyecan katacaktır" ilk oyunda olduğu gibi yanlızlık hissini verecekdir sonrasında tabiki "Louiisss,Naaannn bu bir tuzaak! Her yerden geliyorlar" oda'da bağırmaya başlarız..Ahaha

Rayquaza

27.9.2011 08:03:54

0
Harika olur

hakani85

27.9.2011 02:39:58

0
oyun zaten her saniyesi korku-gerilim, birde kar fırtınası sesleri uğultuları daha bir heyecan katacaktır.

Guest-49878F607

27.9.2011 01:48:03

0
Dead Space buzul gezegende dehşet olur gibime geliyor

xLordRealx

27.9.2011 01:29:09

0
İkinci oyundan sonra seriye yenilik gelmesi gerekiyordu, yeni buz atmosferi tutarsa serinin hayranları daha da artacaktır.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız