Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Rising 2: Case West Aralık'ta Çıkacak


 
     Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan Dead Rising 2, Capcom'un son dönemdeki en başarılı oyunlarından birisi oldu. Hatırlarsanız ikinci oyun öncesinde Case Zero adlı, hikayenin öncesini anlatan bir oyun Xbox Live için özel olarak çıkmıştı. İkinci oyun sonrasını anlatacak olan Case West ise gene Xbox Live için özel olarak çıkacak.
 
     Case West'in en büyük sürprizi ise oyuna da ismini veren Frank West oluyor. Capcom bugün yaptığı açıklama ile co-op modları ile de dikkat çeken Dead Rising 2: Case West'in Aralık ayı içerisinde çıkacağını duyurdu. Tam çıkış tarihi ise henüz kesinlik kazanmış değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Dead Rising 2: Case West Dead Rising 2 Capcom Xbox 360
Yeni Halo Görüntüsü de Sahte Çıktı Xbox 360 ve PC İçin Bad Company 2 Yamaları Yolda

Prоwler

1.12.2010 03:48:02

0
Bence,Sniper: Ghost Warrior'dan sonra son zamanlarda çıkan en kötü oyundur.Hikaye ve oynanabilirlik tam bir felaketken nasıl ''en başarılı'' olabiliyor anlamıyorum.Neyse herkesin zevki farklıdır ama bu oyunun yapısı bana çok basit gelmişti.Seriyi sevenlere iyi oyunlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 2: Case West
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız