Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Nation, Bugün PS Vita'ya Geldi!

 
     XDEV Studio Europe'dan Rogan Ogden'in Playstation.blog'dan yaptığı bir açıklamayla Dead Nation'un 15 Nisan'da Ps Vita için çıkacağı duyuruldu.
 
     Zombi istilası altında olan bir dünyada sağ kalan iki karakterden birini yöneteceğimiz Dead Nation, online, co-op ve uluslararası learderboard özelliğiyle 7.99$'dan satılacak.
 
     Ogden: "Oyunun Ps4 versiyonu gibi Ps Vita sürümü de Climax Studios'daki arkadaşlarımız tarafından geliştirildi ve Ps3'deki oyunun yaşattığı klasik deneyimi tekrardan yarattılar." Diyerek oyunun Ps Vita sürümünün de oldukça iddialı olduğunu belirtti.
 
     Oyunun DLC paketi The Road to Devastation ise 3.99$'dan satılacak. Hatırlatmak isteriz ki Dead Nation cross-buy bir yapımdır. Yani oyuna Ps4 veya Ps3'de sahipseniz Ps Vita içinde bedava indirebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon.com Dead Nation PS3 PS Vita Zombi Korku Aksiyon PS4
Beyond Good & Evil 2'de Jade Yepyeni Bir Görünüme Kavuşmuş Square Enix'in Hindistan'da Mobil Oyun Geliştirme Kolu Kapatıldı

popkolik25

15.4.2014 09:19:41

0
SONY'nin malum hacklenme olayında bu oyun,bedava verdiği oyunlardandı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Nation
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız