Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Cells'in Yeni DLC'si Fatal Falls Çıktı

 
Dead Cells'in ikinci ücretli indirilebilir içeriği Fatal Falls bugün konsollar ve PC için çıkışını gerçekleştirdi.

İki tamamen yeni bölge, yeni boss, yeni silahlar ve daha fazlasını içeren Fatal Falls PlayStation Store'da 36,00 TL, Xbox Store'da 14,00 TL, Nintendo eShop'ta $4.99 ve Steam'de 10,50 TL.
 
İçeriği:
 

Yeni tuzaklardan, düşmanlardan kaçarken ve adanın hikâyesini keşfederken iki yeni seviye ve bir baş düşmanla yüzleş. Bu orta oyun içeriği, oyunlarına çeşitlilik katmak ve oyunun geliştirilmesine sağladığın desteği sürdürmek için tasarlandı.
 
Adanın kıyısındaki dik kayalıklar boyunca ilerlerken düşmemeye dikkat et. Yüzen tapınakları keşfet, kanunsuz gizli bir topluluğun sığınağına sız ve yeni bir baş düşman hakkındaki söylentileri öğren. Asma Köy, Saat Kulesi, Zaman Bekçisi bölgelerine ve paralellerine alternatif arayanlar için yeni bir oyun ortası içeriği.
 
Çatlak Tapınaklar: Nefes kesici manzaralar, kamikaze kargaları, mızraklı yılanlar, sadist yeni tuzaklar ve eğer kayacak olursan sonsuz bir düşüş. Daha ne olabilir ki?
 
Ölümsüz Kıyılar: Pek de tatil yapmayı hayal ettiğin plaj değil... Ürkütücü fenerleriyle büyücüler ve onların kürek sallayan yardakçıları. Hem de hiç planladığın gibi bir tatil değil...
 
Anıtmezar: Kendine özgü hikâyesi, zorlu dövüş düzeni ve sağlam bir karşılaşma için muhteşem ortamı olan yeni insansı baş düşman.
 
Yeni alanlar, düşmanlar ve evcil kılıcın yanı sıra tabii ki öldürmek için yeni araçlara ihtiyacın olacak. Burada sunduklarımız özellikle etkili olacaktır.

 
Motion Twin, indirilebilir içeriğin çıkışı için animasyon tarzında bir fragman yayınlandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dead cels steam rogue like bağımsız aksiyon
Biomutant Çıkış Tarihi Duyuruldu Sea of Thieves'in İlk Sezonu 28 Ocak'ta Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Cells ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız