Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Cells'in Genişletme Paketi Return to Castlevania, 11 Ağustos'ta Konsollara Geliyor

 
Yayıncı Merge Games ve geliştirici Motion Twin, roguelite platform oyunu Dead Cells'in PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için indirilebilir içerik "Return to Castlevania" yeni fiziksel ve özel sürümlerini duyurdu.
 
Bu genişletme paketi tüm önceki indirilebilir içerik ve güncellemeler dahil olmak üzere 11 Ağustos'ta piyasaya sürülecek.
 
Aksiyon macera oyunu Dead Cells'in Return to Castlevani adlı paket içerisinde 17 yeni seviye - bölüm bizleri bekliyor olacak. Bu seviyeler arasında 5 yeni baş düşman bulunacak. Bu düşmanları aşmak için de reflekslerimize ve savaş sanatımıza güvenmek durumunda kalacağız.

Ek paket ile beraber oyun içerisine kullanabileceğimiz 150 kadar silah ve beceri dahil olacak. Bu silahlar arasında kılıçlar, yaylar, kalkanlar, mızraklar ve daha fazlası yer alacak. Sıradan silahlardan efsanevi silahlara kadar birçok farklı silah türü bizleri bekliyor olacak. Paketle beraber karşımıza farklı farklı düşman türleri çıkacak ve bunları yeni silahlarla alt etmeye çalışacağız.
 
Dead Cells şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dead cels steam rogue like bağımsız aksiyon
Soulslike Aksiyon Oyunu Remnant 2 için Yeni Fragman Yayınlandı Strateji Oyunu Total War: PHARAOH PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Cells ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız