Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Cells'in Android Versiyonu 2020'nin 3. Çeyreğinde Gelecek

 
 
2018 yılında yayınlanan ve yılın en iyi oyunları arasında gösterilen Dead Cells'in Android cihazlar için çıkış tarihi açıklandı. Net bir çıkış tarihi açıklanmasa da en azından bir aralık verildi. Duyuruya göre Dead Cells'in Android versiyonu 2020'nin üçüncü çeyreğinde yayınlanacak.
 
Oyunun Android sürümünü, geçtiğimiz aylarda yayınlanan iOS sürümünü yapan Playdigious stüdyosu yapacak. Oyunun Android sürümü güncellemeler açısında diğer platformlara göre biraz daha geriden gelecek. 
 
Son zamanların başarılı yapımlarından olan Dead Cells'i eğer oynamadıysanız, bir göz atmanızda fayda var. Dead Cells'in yeni indirilebilir içeriği "The Bad Seed" 11 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure dead cels steam rogue like bağımsız aksiyon
The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics'in İlk 15 Dakikası ve İnceleme Puanları PlayStation Plus Şubat 2020 Oyunları İndirmeye Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Cells ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız