Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Cells: The Bad Seed İndirilebilir İçeriği 11 Şubat'ta Çıkacak

 
Dead Cells'in The Bad Seed adlı indirilebilir içeriğinin çıkış tarihi Microsoft Store üzerindeki listeleme aracılığıyla belli oldu.

11 Şubat 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak. $4.99 fiyattan satışa sunulacak.
 
İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı ve teaser fragmanı:
 

Dead Cells evrenini genişletmek ve oyunun gelişimine destek olmaya çalışan insanların denemelerine çeşitlilik katmak için tasarlanmış olan bu erken oyun içeriğinde, huzur veren bir Botanik Bahçesi'ni keşfet, zehirli bir Bataklık içinden geç ve yeni bir baş düşmanla kapış.
 
Bu içerikle sunulan mekanlar:
 
- Harap Botanik Bahçesi: Başsız'ı öldürmek için anlaşılabilir bir arzu duyan barışçıl bir mantar klanının yaşadığı rahatlatıcı ve huzurlu bir seradır.
- Sürgünün Bataklığı: Ağaçlarda dolanan sivri iğneli mutantlar, diken fırlatan sinsi kurbağa adamlar ve bir sürü ölümcül kan emiciden oluşan bir grubun kontrolü altındaki zehirli bir ortamdır.
- Yuva: Anne Kene'nin mekanıdır, Yıldız Gemisi Askerleri'ni izlediysen ne demek istediğimizi anlamışsındır...
 
Bu iki yeni seviye ve bu seviyelere ait canavarlar, İç Avlu/Zehirli Kanalizasyon ve Surlar/Kemik Odası/Tarihi Kanalizasyon için bir alternatiftir ve karşılaşacağın baş düşman da Bahamut ile eşit düzeydedir. Bu nedenle, ana oyunu tamamen oynadıktan sonra bu içeriğin erken oyun denemelerine biraz renk katacağını umuyoruz.
 
DLC neden mi ücretli?

Bir yılı aşkın bir süredir Dead Cells için ücretsiz güncellemeler yayınlıyoruz. Bu ücretli DLC ile bu çalışmalarımıza biraz olsun destek sağlamayı, oyunu daha da zenginleştirmeyi ve Motion Twin'in gurur duyacağı ve senin oynamayı heyecanla bekleyeceğin yeni bir oyun yapmasını sağlamaya çalışıyoruz.

Ama bunu tabii ki doğru yöntemle yapacağız, o yüzden DLC'nin fiyatı veya güncellemenin kalitesinden memnun kalmazsan, ekibe destek olmanın farklı yolları hakkında önerilerin ya da fikirlerin varsa, bize bir inceleme yazısı gönderebilir veya Reddit ya da Discord aracılığıyla bizimle doğrudan iletişime geçebilirsin.

Bu haberin bağlantısı
URL
dead cels steam rogue like bağımsız aksiyon
Valve Index 2019'da, Half-Life: Alyx'in Duyurulmasından Sonra 2 Kattan Daha Fazla Satmış Japonya'da Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan Oyunları ve Konsolları (20/1/20 – 26/1/20)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Shovel Knight

30.1.2020 11:04:22

0
zamanında çok oynadım ama şu aralar ne zaman indirsem yarim saate siliyorum oyunu 4 cell zorlukta oyun tam bir kanser sırf bu yüzden dlc i bile almayi düşünmüyorum

TheNewAtilla

30.1.2020 01:13:42

0
Harika oyun. Deluxe paket yapsınlarda steam kütüphaneme de ekliyeyim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Cells ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız