Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dauntless'ın Switch Versiyonundan 5 Dakikalık Oynanış Videosu

 
Dün düzenlenen Nintendo Indie World sunumunda yapılan duyuru ile Dauntless'ın Switch için yayınlandığını dün öğrenmiştik. Oyun şu anda Nintendo Switch için erişime açılmış durumda.
 
IGN ise Free 2 Play olan Dauntless'in Switch versiyonundan 5 dakikalık bir oynanış videosu paylaştı. Bahsi geçen videoyu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Dünyanın bir ucunda hayatta kalma mücadelesi. Avcı olarak, topraklara bela olan iri Behemoth'ları avlamak sana düşüyor. Milyonlarca oyuncuyla birlikte eşli savaşlarda kendini geliştir, ölümcül silahlar ile güçlü zırhlar üret ve Ramsgate Avcısı olarak efsaneni şekillendir.
 
Dauntless, Phoenix Labs'in geliştirdiği ücretsiz bir çevrimiçi aksiyon RYO'dur. Düzenli güncellemeler, dönemlik etkinlikler, yeni Behemoth'lar ve çok daha fazlası, zengin ve gelişen bir dünyada seni bekliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dauntless free 2 play oyun rpg
Two Point Hospital 25 Şubat 2020'de PS4, Xbox One ve Switch için Çıkacak Insurgency: Sandstorm Bu Hafta Steam'de Oynaması Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dauntless ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız