Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darksiders Genesis PC ve Stadia Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Airship Syndicate, Darksiders Genesis'in çıkış fragmanını yayınladı.

Oyun bugün itibarıyla PC ve Stadia için çıkacak. Steam'de 55,25 TL'den satışta.  PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 14 Şubat 2020'de çıkacak.

İnceleme puanlarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Yaradılışın şafağından beri, varoluşun dengesini korumak KONSEY'in görevi. Konseyin emirlerini ise, onlara biat etmiş ve karşılığında muazzam güçler bahşedilmiş olan KIYAMET ATLISI Nephilimler (iblislerle meleklerin olağanüstü birleşiminden zuhur etmiş varlıklar) yerine getiriyor. Fakat Kıyamet Atlıları bu güç karşılığında ağır bir bedel ödemişler: güçlerini ilk olarak kendi türlerinin diğer üyelerini yok etmek için kullanma emri almışlar. Cennette yaşanan kanlı bir savaşın ardından emre itaat eden Kıyamet Atlıları diğer Nephilimleri yok etmişler.

Bu trajedinin etkisinden hala çıkamayan SAVAŞ ve ÇATIŞMA'ya yeni bir görev veriliyor: İblislerin gizemli kralı LUCIFER Cehennemdeki baş iblislere olağanüstü güçler vererek Denge'yi bozma planları içinde ve Savaş ile Çatışma'nın bunu engellemesi gerekiyor.
 
Cehenneme inip bu baş iblisleri avlayacaklar, bilgi toplayacaklar ve nihayet Denge'yi bozmaya ve tüm yaradılışı ortadan kaldırmaya yeltenen bu karmaşık iblis komplosunu boşa çıkaracaklar."
DARKSIDERS: GENESIS iblis ordularından meleklere kadar her türlü dost ve düşmanın ortasında, ateş saçan silahlar ve savrulan kılıçlarla Cehenneme gidip geri geldiğin gerilim ve aksiyon yüklü bir macera oyunu. Genesis ile oyuncular orijinal oyunun hikayesine geçmeden, DARKSIDERS dünyasına yakından bakıyor ve ÇATIŞMA adındaki kıyamet atlısıyla tanışıyorlar.

Özellikleri:

- Yeni oynanabilir karakter Kıyamet Atlısı Çatışma olarak meleklere ve şeytanlara karşı savaş
- Tek oyunculu modda müthiş mücadelelerde silahşörler Savaş ve Çatışma arasında anında geçiş yap
- İki oyunculu koop modunda Darksiders'ın destansı dünyasını keşfet ve ortalığı kasıp kavur
- Orijinal Darksiders hikayesinin öncesinde geçen yeni bir hikaye görevini deneyimle ve Yedi - - Mühür'ün köklerini keşfet
- Oyunda yeni beceriler, silah geliştirmeleri, yaratık çekirdekleri ve başka öğeleri toplayarak kuvvetini ve kudretini arttır  

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Darksiders Genesis THQ Nordic Airship Syndicate
Song of Horror 2020'nin İkinci Çeyreğinde PS4 ve Xbox One'a Gelecek Tamashii 17 Aralık'ta PS4, 24 Aralık'ta Xbox One ve 25 Aralık'ta Switch için Çıkacak

BSC Misafiri

5.12.2019 18:31:47

0
Normalde 25 dolar oyun, ülkemizde 55 tl gibi makul fiyatı var, üzerine inceleme notları da gayet başarılı özetle pre order yapıştırdım :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darksiders Genesis ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız