Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkest Dungeon II Tam Sürüme Kavuşuyor

 
 
Geliştirici Red Hook Studios tarafından oyunculara sunulacak olan sıra tabanlı roguelike rol yapma oyunu Darkest Dungeon II, Erken Erişim'den ayrılıyor. Oyun, 8 Mayıs'ta Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için tam sürüm olarak çıkış yapacak. Darkest Dungeon II, ilk olarak 26 Ekim 2021'de Erken Erişim olarak yayınlandı.
 
Oyunun şu anda demo sürümü mevcut
 
 
 
Darkest Dungeon II'nin demo sürümü şu anda Steam Next Fest Şubat 2023 Etkinliği'nin bir parçası olarak Steam'de ücretsiz olarak mevcut. Oyuncular bu demo sürümünü indirerek oyunun bir kısmını deneyimleyebilir. Demo sürümünde dört başlangıç kahramanı, Sprawl adlı bir şehir ve Foetor adlı bir çiftlik yer alacak. Demodaki ilerleme durumu tam sürüme aktarılmayacak.
 
Öte yandan oyunun tam sürümü içerisinde 12 oynanabilir karakter, beş bölge, beş son patron - boss, yükseltme sistemi ve daha fazlası yer alacak.
 
Darkest Dungeon II', Red Hook'un ses getiren gotik korku rol yapma oyununun merakla beklenen devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Darkest Dungeon II Darkest Dungeon 2 gotik sıra tabanlı rol yapma oyunu Red Hook Studios
Deprem Yardımlaşma Seferberliği Başladı: E-ticaret Üzerinden Nasıl Yardım Yapılır? Xbox Game Pass'e Şubat Ayı Ortasında Gelecek Oyunlar Açıklandı

BSC Misafiri

11.2.2023 09:36:38

0
Şu an Epic'te yanılmıyorsam neredeyse 1 senedir 50 liraya satılıyor. Steamde ise ilk oyun zam yedikten sonra bu fiyatın fersah fersah üstünde. Acaba steame çıkar çıkmaz bir fiyat değişikliği olacak mı yoksa bir süre Epic ile aynı fiyattan mı satılacak? Geçenlerde yabancı bir mecradan merak edip araştırdığımda geçmişte oyun erken erişimdeyken tam sürüme çıktığında fiyatında bir değişiklik olmayacağından bahsedildiğini okumuştum. Steame çıkana kadar bekliyorum ama o zamana kadar Epic'teki fiyatında artış yaparlarsa çok büyük ayıp olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darkest Dungeon II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız