Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls'tan Boss Görüntüleri

Bu NPC'nin kim olduğunu bilemiyoruz, ama güçsüz ve umutsuz bir hali var

     Demon's Souls'un ardılı olarak görebileceğimiz Dark Souls'un yeni görüntüleri ortaya çıktı. From Software'in 2011'in en iyi RPG'lerinden birisi olmasını beklediğimiz oyununun bu görüntülerinde "boss"lara tanık oluyoruz.
 
     Bazı görüntülerde ana karakterimizin (kendimiz yaratıyoruz) boss'ların yanında minicik kaldığını görüyoruz. Mesela dev bir kurt da karşımıza boss olarak çıkacak gibi görünüyor. Bu boss'ların bazıları ile doğrudan dövüşecekken bazıları ile de dolaylı yollardan (tıpkı Demon's Souls gibi) dövüşeceğiz.
 
      Ekran görüntülerindeki bir başka dikkat çekici nokta ise açık alanların sayısının çok fazla olması. Demon's Souls'taki hapsedilmişlik hissi Dark Souls'ta ortadan kalkacak gibi görünüyor.
 
       Ayrıca bazı NPC'leri de bu yeni görüntülerde görebilmeniz mümkün, fakat bu karakterlerin adı henüz açıklanmadı.
 
    
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Tropico 4 Yeni Video ile Ertelendi Battle: Los Angeles Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Promozom

4.3.2011 22:56:22

-1
@darkroyal demons soulsun grafikleri o akdar da iyi deil o yzden farketmez.ben overgame den bugün 70 liraya cllectors edition aldım tavsiyem monitörden önce al.

darkroyal7

4.3.2011 19:03:42

-1
ben demons souls ' u oynamadım... oynamak ıstıyorum ama .. tuplude oynuyorum ben ps3 u.... zaten 3 tane oyun oynadım şuana kadar ac:brotherhood ,blackops,dead space dead space2 harıç dıgerlerının çokta fazla iyi grafıklere sahıp deıller.... led full hd monutor alıcam para bırıktırıyorum ama.... demons souls ' la ac brotherhoodu takaslamayı duşunuyorum ne dersınız :? sızce monutor olmadan almalıyımıyım:?

ShadowStep

4.3.2011 15:40:44

-1
Aslında büyük olanlar daha kolay oluyor.Çok ağır haraket ediyorlar.Küçük bosslardan korkmak lazım.Ne demişler kıçı yere yakın olandan korkacaksın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız