Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls'a Agresif Düşmanlar Modu İsteyen?


    Mod yapımcıları PC için piyasaya çıkan Dark Souls: Prepare to Die Edition'da da boş durmadılar. Oyun için grafiksel modlamanın dışında oldukça ilgi çekici bir mod duyuruldu. Bu mod düşmanları daha agresif yani saldırgan yapıyor.
 
     Dark Souls: Aggressive Mode isimli bu oyun modu düşmanlar için belirlenmiş sınırları kaldırıyor. Yani önceden sizi belli bir noktaya kadar takip eden düşmanlar, görev yerlerine geri dönüyorlardı. Aggressive Mode ise bu sınırı kaldırıyor. Ayrıca düşmanlar sizi uzak mesafelerden duyup yanınıza geliyorlar. Böylece aynı anda 6-7 düşmana karşı savaşmak zorunda kalabiliyorsunuz.
 
     Modun geliştiricisinin açıklamasına göre düşmanların yerlerinde de değişiklik yapılmış. Bu da sürprizlere hazır olun demektir. Aggressive Modu buradan indirebilirsiniz. Aşağıda bu modun tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Pcgamer Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
NBA 2K14'ün PC Sürümü %50 Daha Ucuz Dual Shock 4'ün PC'de Çalışacağı Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.10.2013 09:17:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ovvvvvvfvfadfakfsnalwn kaveden adam toplama modu ulan oyun yeterince zor degilmis gibi bir de oyunu daha zorlastirmak zekice mi bu neyin kafasi yolo mode on
ov ye men

BSC Misafiri

6.10.2013 07:44:23

0
Ovvvvvvfvfadfakfsnalwn kaveden adam toplama modu ulan oyun yeterince zor degilmis gibi bir de oyunu daha zorlastirmak zekice mi bu neyin kafasi yolo mode on

emin-hawk

5.10.2013 12:51:49

0
Benim kızdığım şey bu tür modlarda düşmanın hareketlerinin değişmesinin yanında vuruşlarının benden aldığı enrjin kat kat fazlasını alması bu olmasa çok güzel savaşlar çıkarabiliriz.

BSC Misafiri

5.10.2013 09:01:22

0
ultra yapay zeka dlc ile gelecekmiş hanım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız