Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls PC'de Steam Kullanacak + Konsollara DLC

Dark Souls size hayatı zindan edecektir

      Namco Bandai, Dark Souls: Prepare to Die Edition'ın 24 Ağustos'ta PC için piyasaya çıkacağını açıklamıştı. Bu içerikte oyunun konsol sürümlerinde bulunmayan yeni bosslar, zırhlar ve eşyalar olacak. Oyuncuların en çok dikkatini çeken şey ise oyunun PC'de Games for Windows Live kullanacak olmasıydı. Yeni açıklamalar PC oyuncularının yanı sıra konsol kullanıcılarını da memnun edecek.
 
     Namco Bandai oyunun Steam desteğiyle çıkacağını açıkladı. Toplanan 23.000 imzanın ardından Dark Souls: Prepare to Die Edition sonunda Valve'ın ünlü servisinin yolunu tuttu. 
 
     Dark Souls ile ilgili bir diğer önemli açıklama ise konsol kullanıcıları için geldi. PC sürümünde bulunacak extra içerikler konsollar için bu kış mevsiminde yayınlanacak. Artorias of the Abyss adlı bu indirilebilir içerik Xbox Live'da 1200 puan, PSN'de ise 14.99 dolara satılacak. Aşağıda Dark Souls: Prepare to Die Edition'ın yeni videosunu bulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Bu Haftasonu Herkes Xbox Live Gold! THQ: "Saint Row 4 Çok Daha Geniş Olacak"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.6.2012 00:16:36

0
dirt 3ü orj. aldım oynıyamadım gfwl yüzünden gta 4ü orj. alcaktım vazgeçtim korsan oynadım rahat ettim bunu da korsan oynarım büyük ihtimal, multisini çok merak ediyordum ama alsam da oynayamayacağım zaten :(

BSC Misafiri

31.5.2012 14:36:32

-2
O zaman sen oynama Frostmourne Hungers.

Frostmourne Hungers

31.5.2012 13:39:32

+1
Değişen birşey yok , GFWL gene kullanacak.Oyun Steam'de de satılacak tek artısı o, yoksa Steam desteğini(steamworks) kullanmayacak.Burdan da anlaşılan her GFWL oyunu gibi DS'de berbat , buglu bir konsol port olarak satışa sunulacak.Steam GFWL'nin desteklenmediği ülkelerde de oyunu satışa çıkaramayacağı için (arkham city,bulletstorm,racoon city gibi) oyun bize de kapalı olacak Steam'de.

mgsmus

31.5.2012 13:28:09

0
Harika bir haber :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız