Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls II'den Yeni Detaylar Ortaya Çıktı


     From Software tarafından geliştirilen Dark Souls II hakkındaki yeni detaylar Tokyo Game Show 2013'te ortaya çıktı. Way of the Blue adlı covenant, Human Effigy sistemi ve eşya taşıma konusundaki detaylar aydınlandı.
   
     Öncelikle oyundaki Human Effigy adlı sistemden bahsetmek istiyorum. Artık oyunda ölünce Bonfire'a dönüp Humanity kullanmak zorunda kalmayacaksınız. Öldükten sonra enerjiniz Demon's Souls'taki gibi yarıya inecek ve Human Effigy adlı eşya sayesinde tekrar enerjinizi %100'e ulaştırabileceksiniz.
 
     Ayrıca oyunda Way of Blue adlı yeni bir Covenant bulunacak. Bu covenantın en büyük özelliği bir Black Phantom sizin dünyanıza girdiğinde otomatik olarak Blue Sentinel adlı sanal bir koruma görevlisi ortaya çıkarması. Böylece düşmana karşı iki kişi mücadele edebiliyorsunuz.
 
    Dark Souls 2'deki eşya taşıma sisteminde de farklılıklar bulunuyor. Daha önceki oyunlarda her elimizde iki adet eşya  bulunabiliyordu ve istediğimiz an bunlar arasında kolayca geçiş yapabiliyorduk. Dark Soul 2'de ise her elimizde 3'er adet eşya taşıyabileceğiz.
 
     Bunun yanında maksimum eşya taşıma sayımız da 10'a çıkmış. Bu eşyalar arasında Witching Urn adlı bir el bombası benzeri eşya da bulunuyormuş.  Eşya ve silah taşıma sayımızın artması gerçekten de oyunda çok işimize yarayacaktır; çünkü Dark Souls ve Demon's Souls'ta oyunu durdurma gibi (pause) bir şey yoktu; ancak düşmanların olmadığı bölgelerde ayrıntılı menülere bakabiliyorduk.

     Son olarak Dexterity'nin artık poison (zehir) ve bleeding (kanama) gibi durumlarda etkin bir rol oynadığını ve Agility'nin de evasion (saldırılardan kaçınma) ve blocking'e (bloke etme, engelleme) etki ettiğini belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak oxm dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Final Fantasy Agito Kesinlikle Batı'ya Gelecek FF XIV: ARR'nin Oyuncu Sayısı + İlk Yama Detayları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kaizoku

23.9.2013 14:49:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: emrahcey Bu oyunda Gothic'de , Witcher'da , Elder Scroll'da olmayan ne var ? Merak ediyorum. PC sürümüne şöyle bir baktım. Başta çıkan Ejderhayı geçememiştim. Her öldüğümüzde oldukça geriden başlatığı içinde biraz canımı sıkmıştı. Oyun kötü değilde Spawn olma durumu biraz daha iyi yapılsa bölümü geçeceğimiz Boss'un yanına geliyoruz. Hani ölünce yakınlarında spawn olalım, oyun uzamasın.
Dark Souls hardcore oyunculara hitap eden karanlık fantezi oyunudur. Mekanların sırlarını keşfetmek, ilk karşılaşıldığında imkansız görünen zorluktaki bossları devirmek oyuncuya müthiş bir keyif verir. Zorluğu ve (online oynanırsa) diğer oyuncular tarafındna istila edilmek gibi fonksiyonlar heyecanı sürekli tavanda tutmakta. Oyunda çeşitli yöntemlerle ilerlenebildiği ve çeşitli karakterler geliştirilebildiği için tekrar oynanabilirliği çok yüksek bir oyundur ayrıca. Oyunu oynayanların çoğu en az 2-3 karakter açmışlardır. Spawn meselesine gelirsek bonfire (kamp ateşi) yaktığın takdirde ordan başlarsın, ve oyunda önemli noktalarda mutlaka vardır bonfire (misal bahsettiğin ejderin hemen yakınında 2 adet bonfire bulunmakta (bir tane gelmeden önce, bir tane de hemen geçtikten sonra) Bence oyunu biraz daha keşfedip ilerlemeyi denemelisin, saydığın diğer oyunlardan ne derece farklı olduğunu oynadıkça kendin göreceksin

emrahcey

23.9.2013 10:16:04

0
Bu oyunda Gothic'de , Witcher'da , Elder Scroll'da olmayan ne var ? Merak ediyorum. PC sürümüne şöyle bir baktım. Başta çıkan Ejderhayı geçememiştim. Her öldüğümüzde oldukça geriden başlatığı içinde biraz canımı sıkmıştı. Oyun kötü değilde Spawn olma durumu biraz daha iyi yapılsa bölümü geçeceğimiz Boss'un yanına geliyoruz. Hani ölünce yakınlarında spawn olalım, oyun uzamasın.

rambocuk

22.9.2013 23:25:06

-1
Bu oyunun dünyası rüyalarına giriyor insanın

BSC Misafiri

22.9.2013 10:14:20

+2
Oynanabililik artar.Oyun biraz daha kolay oynanir boylece
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız