Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Deity ve Evil Dead'i Epic Games Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları geçtiğimiz günlerde erişime açıldı. Bu hafta oyuncular rol yapma macera oyunu Dark Deity'i, hayatta kalma çok oyunculu korku nişancı oyunu Evil Dead: The Game'i ve Rumbleverse için Epic Cheerleader Paketi adlı ek paketi kalıcı bir şekilde kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları ve ek paketi 24 Kasım Perşembe TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan bir sonraki ücretsiz oyun şu anda belli: STAR WARS: Squadrons.
 
Bu haftaki ücretsiz oyunlar 
 
 
 
Rumbleverse: Epic Cheerleader Paketi 
 
Epic Cheerleader Paketinde Epic Cheerleader Kozmetik Öğesi, Siyah Temalı Unvan Kartı, arka plan çerçevesi ve 120 dakikalık Şöhret güçlendirici yer alıyor. 
 
 
Dark Deity 
 
Bozulan yeminlerin ve acımasız savaşların olduğu bir ülke... Parçalanan bir ülkeyi yeniden şekillendirmek için efsanevi kahramanları komuta edeceğiniz Dark Deity'de. 30 sesli oynanabilir karakter yer alıyor ve RPG-taktik deneyimini bizlere sunuyor. Oyunda ekibinizi güçlendirmek için güçlü silahlar elde edebiliyor ve efsane olma yolunda birçok mücadeleye katılıyorsunuz.  
 
 
Evil Dead: The Game 
 
Ash Williams veya ikonik Evil Dead serisinden arkadaşlarını oynayarak üst düzey bir eşli mod ve çok oyunculu bir PVP aksiyon deneyimi dolu bu oyunda iş birliği yap. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Pokémon Scarlet and Violet Switch için Çıkış Yaptı Bandai Namco Yayıncı Etkinliği: Steam'de Yüzde 90'a Varan indirimler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız