Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokémon Scarlet and Violet Switch için Çıkış Yaptı

 
 
Bir süredir geliştirilen rol yapma macera oyunu Pokémon Scarlet and Violet Switch konsollarına çıkış yaptı. The Pokemon Company ve geliştirici Game Freak tarafından oyunculara sunulan bu yapımda açık dünyada özgürce gezebiliyorsunuz.
 
Pokémon Scarlet and Violet rol yapma deneyimi sunuyor 
 
 
 
Çeşitli kasabaları ve vahşi doğayı keşfedebileceğiniz bu oyunlar ile Pokemon deneyimini üst düzeyde yaşamanız hedefleniyor. Oyunda bulunan Pokemonları gökyüzünde, denizlerde, ormanlarda, sokaklarda kısacası her yerde görmeniz mümkün. 
 
Bu yeni macerada iki farklı profesör bulunuyor. Hangisiyle tanışacağınız, oyunun hangi sürümünü oynamayı seçtiğinize bağlı. Yeni arkadaşınız Nemona ile birlikte bu yeni profesörler hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz.
 
Pokémon Scarlet and Pokémon Violet, Pokémon serisindeki ilk açık dünya rol yapma deneyimi oyunları karşımıza çıkıyor. Serinin ayırt edici özellikleri arasında yeni Pokémon'larla tanışma, ekip kurmai savaşlara atılma, eğitim alma ve takas etme sistemleri yer alıyor. 
 
 
Çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo oyun geliştirme stüdyo The Pokémon Company
Grand Theft Auto 5 izometrik Kamera Açısıyla Nasıl Görünürdü? Dark Deity ve Evil Dead'i Epic Games Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Pokémon Company
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız