Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dante's Inferno 2 İçin İşler Yolunda Gitmiyor

 
     Bu senenin başında çıkan Dante's Inferno, umulanı veremeyerek oyun dünyasından ortalama puanlar almıştı. Yapılan açıklamalara göre, yapımcı Visceral Games oyunun devamını yapıp yapmamak konusunda kara kara düşünüyor.
 
     Visceral Games'den Zach Mumbach, oyunun geliştirme aşamasının durdurulduğunu ve devam etmek için şu an için planlarının olmadığını açıkladı. Stüdyonun, istedikleri satış rakamlarını elde edip etmeyeceği konusunda büyük şüpheleri bulunuyor. Oyunun satacağını bilseler bir an bile durmayarak geliştirmeye devam edeceklerini fakat sonucu bilemedikleri için kararsız kaldıklarını belirtiyorlar.
 
     Diğer yandan Mumbach, EA'nin Dead Space oyunları için herhangi bir baskı yapmadığını ve bu açıdan oldukça rahat olduklarını söylüyor. Oyunda istedikleri gibi karar verebildiklerini ve EA'nin ayrıntılara karışmadığını belirtiyor. Buna da EA'nin CEO'su John Riccitiello'nun sözleri ile örnek veriyor: "Kaliteli oyun yapın. Bana kaliteli oyunlar lazım, bana kaliteli oyun verin."
 
     Dante's Inferno'da istediğini bulamayan Visceral, oyunun devamının elde edeceği satış rakamlarından duyduğu endişe nedeniyle yapımı rafa kaldırmış görünüyor. En azından, başarılı olacağına kesin gözüyle bakılan Dead Space 2'nin satışlarından endişe duymalarına gerek yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action ea games electronic arts psp ps3 xbox 360 Dante's Inferno Zach Mumbach Dante's Inferno 2 Dead Space 2 EA John Riccitiello
Split/Second'a Yeni DLC Çıktı ve Dahası Yolda EVE Online'ın Yeni Oyuncuları İçin Özel Paket
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

karahan_yel

14.11.2011 13:36:31

0
bugüne kadar oynadığım en sürükleyici oyun bence 2 sini kesin yapmalılar

On.E

13.10.2010 20:42:01

0
Kesinlikle devam etmeli önemli bir esere dayanan oyunlar her zaman çıkmıyor birkaç özgün yenilik + daha iyi grafiklerle bu oyun klasik sınıfına girebilirdi..

FERFEROS

13.10.2010 07:40:28

0
Bence de yapmalılar.Grafikleri elden geçirdiler mi tamamdır.İlk oyunun fazla satmamasının sebebi GOW3 ile yakın zamanda çıkmasıydı.Zaten oyunun senaryosu harika

BSC Misafiri

13.10.2010 06:58:02

0
ya oyun harikaydı arkadaşın da dediği gibi grafikler biraz oyuna yakışmıyordu o kadar yani oyunu 5-6 kez bitirdim güzel olmasa 1 kez bitirince tekrar oynamazdım devamını yapsınlar ya :(

Jack Rabbit Slims

13.10.2010 06:24:21

0
Bence yapmalilar, gayet zevk alarak oynamıştı cogu insan. Grafikleri de biraz elden geçirdiler mi oldu bitti :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dante's Inferno
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız