Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dangerous Driving 2 PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

 
Burnout serisinin arkasındaki ekip Three Fields Entertainment, Dangerous Driving 2'yi PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu. Bu yılın sonlarında çıkış yapacak.
 
Nisan 2019'da çıkan Dangerous Driving'in devam oyunu Dangerous Driving 2 herkes için arcade yarış deneyimi sunacak. Dinamik bir açık dünyada geçecek oyunda oyuncular isterse yapay zekaya karşı çeşitli etkinliklerde yarışabilecek isterse de serbest dolaşma modunda çarpışma mekaniklerinin sınırlarını test edebilecek. Tek oyunculu veya split-screen multiplayer olarak oynanabilecek. 
 
Three Fields Entertainment kurucusu ve kreatif direktörü Alex Ward oyun ile ilgili olarak "Dangerous Driving 2 şimdiye kadar yapmış olduğumuz en iyi oyun olacak. Hayranlarımızın istediği Nintendo Switch versiyonu ve split-screen desteği ile birlikte interaktif müzik ve yeni modlar ekleyeceğiz ve ilk oyunda memnun olmadığımız her şeyi düzelteceğiz." dedi. 
 
Dangerous Driving 2 Switch versiyonu 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek PAX East 2020 etkinliğinde oynanabilir olacak.
 
Şimdilik oyun içi görsel veya oynanış görüntüsü paylaşılmadı. Fikir vermesi açısından Nisan 2019'da çıkan ilk oyunun fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dangerous Driving 2 Three Fields Entertainment arcade yarış PS4 Xbox One Switch PC
No Man's Sky'ın "Yaşayan Gemi" Güncellemesi Yayınlandı Stela 13 Mart'ta Switch ve PC'ye Geliyor

BSC Misafiri

19.2.2020 18:54:10

0
İlk oyunun 2005 2006 yıllarında çıkan yarış oyunlarında farkı yoktu ama vazgeçmemeleri iyi olmuş sanırım bu adamlar aynı zamanda Burnout yapımında emeği geçen kişiler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dangerous Driving 2 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız