Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dakar Desert Rally için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Sabre Interactive, açık dünya off-road yarış oyunu Dakar Desert Rally için 80'lerden iki Dakar aracını tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Araçlar arasında DAF Truck Turbo-Twin ve Ari Vatanen'in Peugeot 405 Turbo 16 yer alıyor. Her iki klasik araç da Dakar Desert Rally Deluxe Edition'ı satın aldığınızda ilk günden oynanabilecek.
 
Dakar Desert Rally, bugüne kadar geliştirilen en büyük ve en destansı off-road ralli yarışı macerası. Dakar Desert Rally, motosikletler, arabalar, kamyonlar, arazi araçları ve yan yana oturulan araçlar (SSV) gibi çok çeşitli lisanslı araç içeren, Amaury Sport Organisation'ın düzenlediği gezegendeki en büyük ralli yarışının benzersiz hızını ve heyecanını deneyimle.
 
Oyun, hem sıkı off-road simülasyonu hayranları için hem de basit eğlence yarış oyunu hayranları için benzersiz mücadeleler sunuyor. Zorlu çevrimiçi çok oyunculu yarışlarda rekabet et ya da tek oyunculu çevrimdışı modda devasa vahşiliklerde dolaş. 
 
Dakar Desert Rally, 4 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Dakar Desert Rally
PS VR2 için Feel a New Real Adlı Tanıtım Fragman Yayınlandı Korku Oyunu Scorn için 8 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Philipp_Plein

23.9.2022 07:22:07

0
Series X de ön sipariş yaptım TR ye özel fiyatlandırma yapmışlar 40€ luk oyun 113₺ kaçmazz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dakar Desert Rally
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız