Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Daha Fazla Dragon Quest Oyunu Mobil Platforma Gelecek


       Bildiğiniz gibi Square Enix, Dragon Quest serisinden Dragon Quest 4 ve Dragon Quest 8'i mobil platformlara taşıdı. Firma yaptığı bir açıklamayla serinin diğer oyunlarını da mobil platforma taşıyacağını duyurdu.
 
      Belirtilen rapora göre serinin ilk oyunu bir kaç hafta içinde mobil platformlar için çıkışını yapacak. Serinin ikinci ve üçüncü oyunları da bir kaç ay içinde mobil platforma gelecek. Firmanın Dragon Quest 8'e kadar tüm oyunları mobile getireceğini düşünebiliriz fakat oyunun mobil sürümünün yapımcısı Noriyoshi Fujimoto, Dragon Quest 7'nin teknik açıdan mobile gelmesinin imkansız olduğunu söylüyor. Eğer Dragon Quest 8'in mobil sürümünü beğendiyseniz serinin diğer oyunlarını da deneyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dragon Quest Mobile Square Enix JRPG
Bir El Konsolu Oyunu, PlayStation 4'e Geliyor DmC Yapımcısı, Disney Infinity 2.0 için Karakter Tasarlıyor.

Alondate

31.8.2014 13:28:31

0
Rockstar da eski klasik oyunlarını mobil için satıyor fakat onların fiyat politikası gayet makul. Capcom ve square çok pahalıya satıyor şu mobil oyunları
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız