Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DS İçin Final Fantasy Legend 3


 
     DS için oyun gelişimi durmuyor, her ne kadar 3DS duyurulsa da 100 milyondan fazla satan bu konsolu geliştiriciler bir köşeye atamıyor. Famitsu dergisinde Square Enix'in hazırladığı FF oyunlarından biri daha gözüktü.
 
     Serinin yan oyunlarından Final Fantasy Legend III, DS için yeniden yapılıyor. Bir yeniden yapım olarak oyun ilk görüntüleri ile görsel gelişimden nasibini almış görünüyor.
 
      Grafiksel olarak büyük gelişim gösteren bu yeniden yapımda, orijinal oyundaki gibi canavar veya mech olmak üzere karakterler ne yerlerse ona dönüşecekler. Orijinal oyunda sıradan bir karakter olan Dion'un da DS sürümünde önplanda olacağı söylenirken, zamanda yolculuk yapan kahramanımız Arthur ise Famitsu taramalarında görünmüyor.
 
     Square Enix, 3DS için de bir Final Fantasy oyunu hazırladığını açıklamıştı. DS'in ömrünün sonlarına da yaklaştığımızı göz önüne alırsak bundan sonraki Final Fantasy oyunları 3DS'te devam edecek diyebiliriz.
 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Final Fantasy Legend RPG Aksiyon JRPG 3DS Nintendo
Call of Duty: Black Ops'dan Multiplayer Detayları! TGS'de Hangi Platform Kaç Oyunla Temsil Edilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Legend 3
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız