Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DOOM Eternal'ın İlk Hikaye DLC'si The Ancient Gods, Part One 20 Ekim'de Çıkacak

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, DOOM Eternal'ın ilk hikaye indirilebilir içeriği The Ancient Gods, Part One için çıkış tarihi verdi.

20 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.
 
DOOM Eternal'a gelecek iki bölümlük hikâye genişletmesinin ilk kısmı olan The Ancient Gods, 1. Bölüm oyuncuları bir kez daha DOOM Slayer olarak göklerdeki güç dengesizliği sonucunda uyanan kadim kötülükle yüzleştirecek. Oyuncular, DOOM evreninde daha önce görmedikleri yerleri deşip parçalayarak aşacak, yeni acımasız iblislerle yüzleşecek ve DOOM Slayer'ın hikâyesinde yeni bir sayfayı keşfedecek.
 
The Ancient Gods, 1. Bölüm; DOOM Eternal'ın Birinci Yıl Bileti ya da Deluxe Edition'ına sahip olan oyuncular için ek ücret gerektirmeyecek. Birinci Yıl Bileti'ne sahip olmayan oyuncular The Ancient Gods, 1. Bölüm'ü ayrı olarak satın alabilecek ve genişletme BATTLEMODE'a ücretsiz erişim de sağlayacak. Oyuncuların The Ancient Gods, 1. Bölüm'ü satın alıp oynamak için DOOM Eternal'a sahip olmaları gerekmeyecek.
 
Birinci Yıl Bileti hâlâ 139 TL’ye satın alınabilir; bilet 1. ve 2. DLC'leri içerir. Ayrıca The Ancient Gods, 1. Bölüm tek başına 89 TL'ye satın alınabilecek.
 
Unutmayın, DOOM Eternal Xbox Series X ve PlayStation 5 için çıktığında, mevcut nesil konsollarda DOOM Eternal'a sahip kişiler oyunu ücretsiz bir yükseltme olarak alabilecek. id Software yeni konsollar çıktığı zaman DOOM Eternal'ın geriye dönük uyumluluğu desteklemesi için de gayretle çalışıyor.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Doom: Eternal Doom Bethesda Softworks id Software
Unknown9: Awakening PS5, Xbox Series X ve PC için Duyuruldu Yeni Dragon Age Oyunundan Yeni Video Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom: Eternal
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız