Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DOOM 3: VR Edition PlayStation VR için Çıktı

 
DOOM 3: VR Edition bugün itibarıyla PlayStation VR için çıktı. id Software'le işbirliği içindeki Archiact tarafından geliştirilen DOOM 3: VR Edition, aksiyon-korku türündeki nişancı oyununu stres dozu köklenmiş bir VR deneyimine dönüştürüyor.
 
Eksiksiz ve Geliştirilmiş Bir DOOM 3 Deneyimi
DOOM 3 ve Resurrection of Evil ile The Lost Mission genişletmelerini içeren DOOM 3: VR Edition, id Software'in klasik nişancı oyununu PSVR teknolojisi için uyarlıyor. Cehennem güçleri karşısında hayatta kalırken 15 saati aşan nefes kesen aksiyon süresince yeni doku, gölgelendirici ve ses efektleri ile UAC'nin korkutucu deneylerinin ardındaki gerçeği ortaya çıkarın. Cephanelikteki simgeleşmiş silahları kuşanın ve korkutucu ortamlardaki şeytani yaratıklarla savaşın.

VR İçin Yenilendi
Sanal gerçeklik (VR) geliştirmeleri sayesinde dehşete hiç olmadığı kadar yakından bakın. Kafa takibi ile köşelerden bakabilir, el feneri takılı silahlarınızla vuruşlarınızı açılandırabilir, 180 derece hızlı dönüş işlevselliği ile sinsi iblisleri iş üstünde yakalayabilir ve bileğe takılı görüntüleme ile can, zırh ve cephane bilgilerinizi takip edebilirsiniz.

Hedef Kontrol Cihazı Desteği
Hedef Kontrol Cihazı desteği ile güçlü iblis öldürme silahlarınızı kendi ellerinizde taşıyın. Hedef Kontrol Cihazı'nın isabetliliğini kullanarak mükemmel kafa vuruşları yapın, kolayca köşeleri kontrol edin veya siper alırken körlemesine atışlar yapın ve parmağınızı tetikten çekmeden saldırılardan kaçın.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
DOOM 3: VR Edition PlayStation VR
Resmi: PS3, PS Vita ve PSP Mağazaları Kapatılıyor Deliver Us the Moon PS5 ve Xbox Series'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

31.3.2021 22:45:34

0
Normal halini oynarken iliklerime kadar irkiliyordum Bu hali nasıldır kim bilir

m.A.A.d city

30.3.2021 13:24:21

+1
Yapılmış en iyi Doom oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DOOM 3: VR Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız