Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DJMAX Respect V 12 Mart'ta Steam'de Erken Erişimden Çıkıyor

 
Geliştirici Neowiz, ritim oyunu DJMAX Respect V'nin 12 Mart'ta Steam'de erken erişimden çıkarak tam sürüm olarak yayınlanacağını duyurdu.

Tam sürüm Mission Mode ve Ladder Match Pre-season ile birlikte çıkış yapacak. Ayrıca aynı gün “Emotional Sense” indirilebilir içeriği yayınlanacak.
 
“Emotional Sense” indirilebilir içeriği erken erişim kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak. Diğer oyuncular $9.99 karşılığında satın alabilecek. İndirilebilir içerik DJMAX 2004 Online'den aşağıdaki sekiz şarkıyı içerecek:

“Knowledge System”
“Yo! Max!”
“Cosmic Elevator”
“Space of Soul”
“Real Over Drive”
“Feel”
“Urban Night”
“Super Lovely”
 
DJMAX Respect V yeni oyun modları, yeni sanatçılar, 150'den fazla şarkı, özel müzik videoları ve seride ilk defa rekabetçi çevrimiçi çok oyunculu mod ile birlikte eşsiz bir ritim oyun deneyimi sunuyor. Steam'de 265,00 TL. 
 
Çıkış tarihi duyuru fragmanını ve indirilebilir içerik fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DJMAX Respect V Neowiz ritim oyunu PC
Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution 24 Mart'ta PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak Ageless PAX East 2020 Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DJMAX Respect V
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız