Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

D3: Reaper of Souls İle Eski Sınıflara Yenilikler

    
     BlizzCon Diablo III: Reaper of Souls paneli devam ediyor, Crusader sınıfı iyice tanıtıldıktan sonra sıra ilk oyunla birlikte gelen eski sınıflarımıza geldi. Eski kahramanlarımızı unutmamak adına onlar da yenileniyor ve işte o yenilikler şunlar; 

     Barbarian: Avalanche isimli yeni bir beceri edinen barbarımız bu sayede yaratıkların başına yukardan taşlar yağdırabiliyor ve ne kadar fury harcarsanız o kadar sık kullanabiliyorsunuz.

     Wizard: Bu sınıfı oynayan oyuncuların en büyük problemlerinden biri eninde sonunda Arcane Wizard olmalarıydı. Büyük istek üzerine yapımcılar oyuna Elemental Wizard eklemeye karar verdiler hatta Diablo II'de de var olan Frost Orb'u Diablo III'e de ekliyorlar. Böylece artık Ice, Fire ya da Electricity üzerine yoğunlaşılabilinecek. Wizard'ın yeni becerisi ise Black Hole. Black Hole, bütün düşmanlarınızı tek bir alanda topluyor ve onları yerlerine bir süre sabitleyerek yüksek zarar veriyor.

     Monk: Monk'un en önemli özelliğinin hız olduğuna inanan yapımcılar eski becerilerin bazılarını daha hızlı yapacaklarını belirttiler. Bunun yanında Monk'un yeni becerisi Epiphany sayesinde bu beceriyi açtıktan sonra her beceri kullandığınızda otomatik olarak yaratıklara teleport oluyorsunuz.
 
     Demon Hunter: Yeni becerisi Vengeance açıldığında sınıfın kullanabildiği her uzak silahla aynı anda saldırabiliyor.

     Witch Hunter: DoT (Damage Over Time) ve Pet sistemine henüz açıklanmayan yenilikler gelecek ancak anladığımız kadarıyle bu tarz becerilerin oyunda daha fazla kullanılabileceği bir seviyeye getirilecek. Aynı zamanda Vodoo petlere bir yenisi ekleniyor... Piranalar! Piranaların ağına düşenlerin başına da çok hoş şeyler gelmiyor işin açıkçası.
 
 
 
     Ayrıca Reaper of Souls ile oyuna yeni bir NPC Mystic geliyor ve yanında getirdiği Enchantment seti ile eşyalarımızı enchant edebiliyoruz. Bunun yanında WoW'da geçtiğimiz yollarda eklenen Transmogrify da Diablo III'e geliyor. Artık palyaço gibi görünmeye son!
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard diablo diablo 3 reaper of souls rpg PS4
Warner Bros'un Bundle Paketi 3 Milyon Doları Geçti Warcraft Filminden Konsept Çizimleri ve Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Odesca

10.11.2013 05:17:12

0
Transmogrify sonunda !

BSC Misafiri

10.11.2013 01:28:25

0
Frost Orb değil Beril hanım Frozen Orb. DH için nasıl bişeyler yok. Dehşet bir skill gelmiş. Onu açtığın an psikopata bağlıyor her türlü skill i kullanıyor ve yüksek hasar veriyor. Kısa sürede olsa.

alsndnz

10.11.2013 00:05:25

0
demon huntera bişey yok zaten -____-

Master_Evil

9.11.2013 23:32:02

0
wizard da genelede ice ile uğraşırız, arcane başka bir tercihti, yeni özellikler gelmesi güzel hepsini deneriz artık

speedymaster

9.11.2013 22:54:42

0
monk güzel olmus :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3: Reaper of Souls
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız