Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

D2D'den Mass Effect 2 İçin Cazip Teklif!

 
    Direct2Drive, Mass Effect 2'ye çok cazip bir indirim uyguladı. İndirim sonucu Mass Effect 2'nin standart versiyonu, 20 Dolar daha ucuz olurken, Digital Deluxe Edition versiyonundan 30 dolar kesildi.
 
    Sadece bu hafta sonu geçerli olacak olan bu indirim 21 Mart, yani yarın gece sona erecek. Standart Mass Effect 2'nin normal fiyatı 50 Dolarken bu indirimle 30 dolar gibi muhteşem bir rakama indi. Digital Deluxe Edition ise 80 Dolar'dan 50 Dolar sınırına inmiş oldu.
 
    "Digital Deluxe Edition'da extra ne var ki?" diyenler için de söyleyelim; paketin içinde oyuniçi nesneler, Orjinal Soundtrack Cd'leri ve Prima rehberi bulunuyor.
 
    Yılın en iyi oyunu adaylarından olan Mass Effect 2, PC ve Xbox 360'a çıkmıştı. Oyunu halen oynamadıysanız çok şey kaçırdınız demektir...



Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA Bioware RPG PC Xbox360 Mass Effect 2 d2d
İngiltere Şubat'ta da Dans Pistinde! Molyneux, Fable 3'ün İlk Dakikalarından Endişeli

süpercan

20.3.2010 17:21:00

0
digital deluxe edition standartın indirime girmiş(30 dolar) lık hali kadar ucuzlamış yani 10 dolar daa olsa bi standar daa alırsın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız