Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cuphead'in Satışları Beş Milyonu Aştı

Studio MDHR, bugün ikinci yaşını kutlayan Cuphead'in Xbox One, Nintendo Switch ve PC üzerindeki toplam satışlarının beş milyon adeti geride bıraktığını duyurdu.

Beş milyonluk satış ve ikinci yıldönümü şerefine oyun tüm platformlarda %20 indirime girdi. Oyun bir hafta boyunca Xbox Store'da 50,62 TL (Xbox Live Gold ile 45,00 TL), Nintendo eShop'ta $15.99 ve Steam'de 24,80 TL fiyattan satışta.

Cuphead büyük oranda boss savaşlarına odaklanmış klasik koş ve ateş et türünde bir aksiyon platform oyunudur. 1930'ların çizgi filmlerinden esinlenen oyundaki görsel ve sesler; geleneksel elle çizilmiş cel animasyon, sulu boya fonları ve orijinal caz kayıtlarıyla dönemin benzer teknikleri kullanılarak özenle yaratılmıştır. İndirilebilir içerik The Delicious Last Course 2020'de çıkacak. Yepyeni bir adada geçecek The Delicious Last Course'ta Cuphead ve Mugman'in ekibine Ms. Chalice katılacak ve Cuphead'in bu zorlu görevinde yeni silahlar, yeni büyüler ve Ms. Chalice'in yepyeni yetenekleriyle, Chef Saltbaker'ın yardımcısı olan çok katmanlı, ekranı kaplayan düşmanlara karşı mücadele edebileceksiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Studio MDHR Platform Oyunu Cuphead PC Xbox One
Mortal Kombat 11'e 3 Kişilik Co-Op Modu Geliyor Uncharted Filminin Yeni Yönetmeni Travis Knight

BSC Misafiri

30.9.2019 16:39:10

+1
Asıl şeyi deyin bakalım.. 5 milyonun kaç bini oyunu bitirdi :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cuphead
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız