Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cuphead Mac için Çıktı

 
Geliştirici Studio MDHR, Cuphead'in Mac sürümünün bugün itibarıyla çıkış yaptığını duyurdu.
 
Mac sürümü şu anda Steam ve GOG üzerinde ulaşılabilir durumda. Bununla birlikte oyun bu hafta sonu için %20 indirime girdi.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Cuphead, yoğun şekilde patron savaşlarına odaklı, klasik bir koşarak ateş etmeli aksiyon oyunudur. 1930’ların çizgi filmlerinden ilham alınan görseller ve ses, çağın teknikleri kullanılarak büyük bir emekle yaratıldı; geleneksel el çizimi animasyon, suluboya arka planlar ve orijinal caz parçaları kullanıldı.

Cuphead veya Mugman olarak (tek oyunculu veya işbirliğine dayalı yerel) oynayarak bir yandan şeytana borcunuzu geri ödemeye çalışırken bir yandan da tuhaf dünyaları aşın, yeni cephaneler elde edin, güçlü süper hamleler kazanın ve gizli sırları keşfedin.

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ResetEra Platform Oyunu Cuphead PC Xbox One
Ace Combat 7: Skies Unknown 6. ve 7. Görevlerin Oynanış Videoları Marvel's Spider-Man Versiyon 1.08 Güncellemesi Yayınlandı

BSC Misafiri

19.10.2018 22:34:53

0
Oynayacak arkadaşlara peygamber sabrı diliyorum, tavsiyem dandik ve gözden çıkarabileceğiniz bir gamepad ile oyunu tecrübe etmeniz yönünde :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cuphead
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız