Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cube World, 6 Yıllık Alfa Sürümünden Sonra Sonunda Geliyor

 
2013'te ücretli bir alfa sürümü ile hayata başlayan Cube World, nihayet tam sürümü çıkıyor. Geliştirici Picroma, oyunun Steam’e, “2019'un Ekim ayının sonuna gelmeden" geleceğini duyurdu. Hatırlamayanlar için, Cube World; voksel temelli, usule dayalı olarak oluşturulmuş bir aksiyon RPG idi. Oyun yeni çıktığında, henüz bu kavramlar net değilken, oyun birçok beklenti topladı. Bir çeşit “Minecraft’ın World of Warcraft ile tanışması” olan oyun, Wolfram von Funck tarafından Temmuz 2013'te bir alfa sürümü ile piyasaya sürüldü. Ancak oyun yalnızca bir güncelleme aldı (Temmuz 2013'ün sonunda) ve dört yıl önce satıştan kaldırıldı.
 
Oyunun neden bu kadar uzun süre askıda kaldığı sorusuna cevap ise Von Funck’un kaygı bozukluğu ve depresyon ile savaşıyor olması. Von Funck’un dediğine göre yıllar önce alfa sürümünü almış olanlar Steam anahtarı alacaklar, bu yüzden unuttuysanız eğer kütüphanenize bakmayı unutmayın. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon PC Wollay Cube World
Celeste'in Devam Oyunu Büyük İhtimalle Gelmeyecek StarLadder Major 2019 Turnuvasının Şampiyonu Astralis Oldu!

Zeytinyağ

9.9.2019 21:50:59

0
hoo lee von funck
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cube World
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız