Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek Sanal Gerçekliğe Odaklanan Yeni Bir Benchmark Aracı Geliştiriyor


       Crytek, sanal gerçekliğe özel olarak yeni bir benchmark aracı geliştireceğini duyurdu. Geliştirilecek bu kıyaslama aracıyla birlikte PClerimizi sanal gerçeklik içeriği bakımından test edebileceğiz ve sanal gerçeklik cihazlarıyla nasıl bir performans alacağımızı görebileceğiz.
 
       Crytek henüz isimlendirilmemiş bu benchmark aracı için Basemark ile ortaklığa gitti. CryEngine tabanlı bu araç ile birlikte kare-saniye oranı, bellek kullanımı, gecikme, 3B ses performansı ve daha fazlası değerlendirebileceğiz. Crytek ve Basemark yayınladıkları basın açıklamasında bu aracın oyunculara gerçekte karşılaşacakları sonuçları vereceğini dile getiriyor.
 
       Sanal gerçeklik açısından PClerimizin sınırı gösterecek bu benchmark hakkında yeni bilgiler önümüzdeki hafta Siggraph 2015 etkinliğinde paylaşılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com crysis crysis 3 crytek cryengine cevat yerli electronic arts fps
Xbox 360'taki EA Oyunları EA Access'e Gelebilir Woolfe: The Red Hood Diaries'in Yapımcısı Oyun Dünyasına Veda Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

angela99

11.8.2015 03:51:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun dışında tüm boş işlerle uğraşıyor cevat yerli.. aklınızı başınıxa toplayın güzel bir oyun yapın olmadı strateji yapın deneyin arkadaş
Oyun yapacak acaba bütçeleri var mı? O da bi sorun!!! Kolay değil ki, güzel bir oyun yapmak. Düşünsene bi de kötü bir oyun oldu. Oyun dünyasına rezil olurlar. Bütün imajı yıkılır. Bence bu yüzden oyunlara girmiyorlar. Çünkü oyun yapmak başka bir ustalık istiyor. Kolay değil yani... Sana tavsiyem, technopat videolarına gir. https://www.youtube.com/watch?v=SCarQARlWXY bu videoyu izle. Oyun sektörünün neden böyle olduğunu Cryteki felan konuşuyorlar.

luganoguz

11.8.2015 02:40:59

0
Tekrar bir fps denemeliler.

BSC Misafiri

11.8.2015 01:12:03

-1
Oyun dışında tüm boş işlerle uğraşıyor cevat yerli.. aklınızı başınıxa toplayın güzel bir oyun yapın olmadı strateji yapın deneyin arkadaş

obantr

11.8.2015 01:11:58

0
Cryengine 3'te bir oyun demosu hazırlıyorum. Bakalım Crytek ne yapacak hayırlısı :D

Umit_22

10.8.2015 23:52:43

0
Arkadaş millet kendi oyun motoruyla çatır çatır oyunları piyasaya sürer. Crytekte optimizasyon özürlü oyun yada ultranın da ultrası pcler için oyun yapar. Birde cryengine motorundan millet oyun yapacakta firma para kazanacak. Bari oyun motorun, UNreal engine ve unity gibi sade ve kolay olsa.

porsux

10.8.2015 23:30:34

+1
başka bi işe yaramazmı bu firma ? kardeşim sen oyun geliştiricisi değilmisin far cry dışında adam gibi tek oyunun yok kaç yıllık firmasın dönüp dönüp bencmark aracı yapmaktan başka ne yapıyon..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis 3
+ TAKİBE
AL
259 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız