Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek, Homefront'un Haklarını Sattı


     Crytek tarafından gelen olumsuz haberler, önce firma tarafından yalanlanmış, sonrasında ise kabul edilmişti. Şimdi ise firmanın kurtarıcısı olması beklenen oyunlardan Homefront'un isim hakları Koch Media'ya satıldı.
 
     Deep Silver'ın sahibi olarak tanıdığımız Koch Media CEO'su Dr. Klemens Kundratitz, "Başka bir büyük IP'nin Deep Silver evrenine katılmasından dolayı heyecanlıyız." açıklamasını yaptı. Homefront: Revolution'ın geliştirilme süreci Deep Silver Dambuster Studios tarafından devam ettirilecek.
 
     Kurtarıcı olarak gösterilen bir oyunun isim haklarının satılması, Crytek'te işlerin gerçekten de kötü gittiğinin en büyük göstergesi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Crytek Homefront Homefront 2 CryEngine FPS THQ deep silver koch media
Destiny'nin Betasını 4.6 Milyon Oyuncu Oynadı Shin Megami Tensei 4'ün Avrupa Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

2.8.2014 13:17:04

0
oyun guzel olucak

Birini Sevdim

2.8.2014 13:09:35

0
Türkçe çıkacak bir oyun daha kaydı gitti ya ( Türkçe çıkacak mıydı bilmiyorum) Deep Silver da fena firma değil bazı oyunlarını beğeniyorum, 4A games de THQ da olduğundan daha memnunmuş Deep Silver de. bu adamlar gelişir.

Barbadoslu

1.8.2014 22:57:23

0
ya hakkaten sırf türkçe dublaj var diye desteklediler diye crysis 3 ü almıştım.multiplayerı çok güzel mesela

gokuba

1.8.2014 13:07:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: bscgamer Dayanak? nerede? Yazıyı baştan sona okudum sitem ve birine karşı uyuz olma hissinden başka bir şey vermedi bana. Belli ki sen benim yazdığımı okumamışsın ayrıca Crysis fanı olmadığında gayet açık. Oyunu mantıksız kılan nedir? Hikayenin New York'a sıçraması ve yaratıkların farklı şekilde görünmesi mi? Eğer öyleyse oyundaki güzellik anlayışının far cry gibi ada ve palmiye ağaçlarıyla sınırlı olduğunu söylemem gerek(çünkü o tarihlerde dünya genelinde oyuncu kesim bu tür haritalardan bıkmıştı artık). Dolayısıyla far cry serisine devam etmen daha iyi olurdu senin için. Belli ki Crysis hakkında da yeterince bilgi sahibi olmadığın belli araştırmamışsın o yüzden daha yazdıklarımı anlamadan "Boş konuşma" tabirini kullanman çok komik. Yaratıcılık ve yazılım.. Bu ikisi bağdaşmaz. Senin dediğin optimizasyona girer. Ben programcıyım. Unity 3d ve CryEngine 3 ile küçük şeyler yaptım. Oyun geliştirmeyle ilgili biraz tecrübem olduğu için söylüyorum bu adamlar ortaya müthiş şeyler çıkarmış ve birçok kişide bunu anlayabilmekten acizler. Crysis 2 duyurulunca bende hikaye konusunda tereddütteydim. Hikayedeki değişikliklerin nedenini araştırdım ve oyunu anlayarak oynamaya çalıştım. Oyunu oynarken de olabilidiğince her türlü ayrıntıyı incelemeye çalıştım. Çevre etkileşimleri(fizik), yapay zeka, hikaye akışı vs vs.. (Nanosuit 2 dizaynıda ayrıca ödül alan tasarımlar içindeydi) Sonuç olarak adamlar ortaya başarılı bir oyun çıkarmışlar. Tüm bunların yanında Türkçe gelmeside cabası.. Konuyu bu kadar ifade etmem normalde ama yanlış noktaları ele alıp eleştiren karşıt görüşlü bilgisizler için yazıyorum tüm bunları.
Sanırım sen ayrıntılı yazınca anlamıyorsun (dayanak = senaryonun işleniş şekli + düşük yaratıcılık + call of duty gibi basit oyna geç oyun mantığının artık crysise hakim olması + kaliteli motora kalitesiz yazılım) İLETİŞİM KURABİLİYORMUYUZ SENİNLE TEKRAR DAYANAK YAZ LÜTFEN yav nedir şu fan fan fan herkezin ağzında bir fan muhabeti sen şunun fanısın sen bunun fanısın ben bunun fanıyım ama taktınız fana lan oğlum azcık kafanız bassın o kadar insan bir şey diyorsa doğru olabilir az oturun düşünün halla kendi bildiklerini anlatma insanları bir tarafından anlama modundasınız. Senden ders alacak birine benziyormuyum ben bana optimizasyondan bahsediyorsun çok fazla programcı ve oyun yapımcısı var bu önemli değil sende bir şeyler olucak yaratıcılığın olucak yazılımla yaratıcılığı bağdaştıramadığına göre pek gelecek vaad etmiyorsun, hobi olarak mı cahilsin arkadaşım :)

alito

31.7.2014 17:01:35

0
Ellerinde adam akıllı bir CRYSIS markası kaldı. O yüzden yakın zamanda bir CRYSIS 4 duyurusu görmek çok şaşırtıcı olmaz. Umarım CRYSIS markasını da satmak zorunda kalmadan durumlarını düzeltirler ama, bu sefer gerçekten hikaye derinliği ve oynanabilirliği olan bir CRYSIS devam oyununa ihtiyaçları var, yoksa batmaktan kurtulamazlar.

BSC Misafiri

31.7.2014 13:37:33

0
tamda istediğim firmaya satmışlar deep silver bu oyunu adam eder...

BSC Misafiri

31.7.2014 13:37:21

+1
homefrontla metro gene buluştu desenize :D darısı darksiders ın başına...

BSC Misafiri

31.7.2014 13:36:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: bscgamer
alıntı:

Orijinalden alıntı: gokuba

Cysis 1 yazılım ve yaratıcılık yönünden muazzamdı tekrar tekrar oynanabilecek bir oyundu çoğu oyunda call of serisinde bile taklit edildi yani çıkış iyiydi ama ikinci ve üçüncü oyun standart sınırlı yolları takip ettiğin sıradan oyna bırak bir call of oyunundan farksızdı. Senaryo arka plandaydı oynanışda öyle ama en önemli olan asıl crysis efsanesini bitiren YERLERİNDE SAYMALARIDIR. Crysis 1 in üzerine 2 ve 3 grafikten başka kayde değer ne katmış? Katmayı bırak nano suitin teknolojisi daha geriye gitmiştir. Oynanış daha zor ve call of tarzı hale gelmiş Crysis birdeki etkileşim gitmiştir Kısacası oyun yazılımdır grafik değil.


Tekrar tekrar söylüyorum yine söyleyeceğim. Crysis 1'e güzel diyenlerin Crysis 2'ye kötü demesi kadar anlamsız bir şey yok. Cevat yerli daha önce röportajında da bunları belirtti. Crysis 1'in hikayesi yetersizdi gelecek ikinci oyun birincisinden daha iyi olmalıydı bu nedenle Amerika'da(bildiğim kadarıyla) tanınan bilinen bilim kurgu yazarları ve senaristler ile çalıştılar. Diğer yandan oyun CryEngine 3 ile geliştirilecekti ki zaten motorun gücünü herkes gördü. Yeni gelen motorun gücüyle birlikte oyunun hikayeside iyileştirildi ve ortaya daha iyi bir Crysis(2) çıktı. Tabi ki bunu anlayamayanlar var. Bu oyun kadar eleştirmenler tarafından zarar gören oyun var mıdır bilmiyorum ama oyuncu kesim, elin gavurunun eleştirilerine, puanlarına bu kadar itibar etmeyip ön yargılarını yıkarak oyunun tadına varmaya çalışsaydı, bu oyun birkaç milyon daha satabilirdi.
Hiçte bilene kalite ve grafik crysis 2'le berber düşmeye başlamıştır adamlar konsollara yaranacağız diye güzelim seriyi bozdular

BSC Misafiri

31.7.2014 13:36:10

0
Şaka maka da DeepSilver coştu son yıllarda...

bscgamer

31.7.2014 13:16:45

-1
quote:

Orijinalden alıntı: gokuba

Yav arkadaş ne çok boş konuşuyorsunuz ben kanıt sunuyorum siz öyleydi böyleydi şöyleydidesiniz hala bana dayanak sun neye dayanarak onu söyle Oyun motoruyla anca buraya kadar gidersin işte bize oyun motoru lazım değil ilk öncelik grafik değildir bir oyunda, yazılım lazım, yaratılıcılık ve emek lazım Crysis 1 de senaryonun işleyişi ve oynanış (Bir binanın tepesine çıkıp ordan çatışmak yaratıcılığını gösterebiliyordunuz karadan değilde denizden gitmeyi seçebiliyordunuz bunları benmi sölim) gerçekten çok iyiydi Crysis 2 e 3 de bunlar yok, yeterince yazdım dikkatli oku boş yorumlar yapmayın aman işte anlamadınızda da crysis 2 de senaryo daha iyiydi diyor hala. Tamam bende yazayım bir senaryo düz yoldan ilerleteyim adamı oyun bitireyim böyle saçmalık olurmu o senaryoyu oyunda yaşamalıyım ben sen bunu geliştiriceksin yazıcaksın, geliştirmeyi bırak nano suiti daha zayıf yapıyorsun niye çünkü alan dar, çünkü oyun artık call of duty, nerde Crysis? Saçma sapan bir boos yapıyorsun oyun sonuna asla bir yere kaçamayacağın zor ya, insanlar şu yaratık ölsede oyun bitse artık diyor. Her oyunda böyle basit yazılımlarla saçmalıklar yapılır illa böyle yapıcan bu adam böyle ölür o adam öyle ölürse cryissde böyle ölür. Nerde senin farkın? Yoksa kusura bakma sende hak ettiğin yerde yerini alıcaksın.
Dayanak? nerede? Yazıyı baştan sona okudum sitem ve birine karşı uyuz olma hissinden başka bir şey vermedi bana. Belli ki sen benim yazdığımı okumamışsın ayrıca Crysis fanı olmadığında gayet açık. Oyunu mantıksız kılan nedir? Hikayenin New York'a sıçraması ve yaratıkların farklı şekilde görünmesi mi? Eğer öyleyse oyundaki güzellik anlayışının far cry gibi ada ve palmiye ağaçlarıyla sınırlı olduğunu söylemem gerek(çünkü o tarihlerde dünya genelinde oyuncu kesim bu tür haritalardan bıkmıştı artık). Dolayısıyla far cry serisine devam etmen daha iyi olurdu senin için. Belli ki Crysis hakkında da yeterince bilgi sahibi olmadığın belli araştırmamışsın o yüzden daha yazdıklarımı anlamadan "Boş konuşma" tabirini kullanman çok komik. Yaratıcılık ve yazılım.. Bu ikisi bağdaşmaz. Senin dediğin optimizasyona girer. Ben programcıyım. Unity 3d ve CryEngine 3 ile küçük şeyler yaptım. Oyun geliştirmeyle ilgili biraz tecrübem olduğu için söylüyorum bu adamlar ortaya müthiş şeyler çıkarmış ve birçok kişide bunu anlayabilmekten acizler. Crysis 2 duyurulunca bende hikaye konusunda tereddütteydim. Hikayedeki değişikliklerin nedenini araştırdım ve oyunu anlayarak oynamaya çalıştım. Oyunu oynarken de olabilidiğince her türlü ayrıntıyı incelemeye çalıştım. Çevre etkileşimleri(fizik), yapay zeka, hikaye akışı vs vs.. (Nanosuit 2 dizaynıda ayrıca ödül alan tasarımlar içindeydi) Sonuç olarak adamlar ortaya başarılı bir oyun çıkarmışlar. Tüm bunların yanında Türkçe gelmeside cabası.. Konuyu bu kadar ifade etmem normalde ama yanlış noktaları ele alıp eleştiren karşıt görüşlü bilgisizler için yazıyorum tüm bunları.

iamburak

31.7.2014 12:27:47

0
Harbiden oyun için kötü olmuş.

gokuba

31.7.2014 11:08:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: bscgamer </blockquote><br><br>Tekrar tekrar söylüyorum yine söyleyeceğim. Crysis 1'e güzel diyenlerin Crysis 2'ye kötü demesi kadar anlamsız bir şey yok. Cevat yerli daha önce röportajında da bunları belirtti. Crysis 1'in hikayesi yetersizdi gelecek ikinci oyun birincisinden daha iyi olmalıydı bu nedenle Amerika'da(bildiğim kadarıyla) tanınan bilinen bilim kurgu yazarları ve senaristler ile çalıştılar. Diğer yandan oyun CryEngine 3 ile geliştirilecekti ki zaten motorun gücünü herkes gördü. Yeni gelen motorun gücüyle birlikte oyunun hikayeside iyileştirildi ve ortaya daha iyi bir Crysis(2) çıktı. Tabi ki bunu anlayamayanlar var. Bu oyun kadar eleştirmenler tarafından zarar gören oyun var mıdır bilmiyorum ama oyuncu kesim, elin gavurunun eleştirilerine, puanlarına bu kadar itibar etmeyip ön yargılarını yıkarak oyunun tadına varmaya çalışsaydı, bu oyun birkaç milyon daha satabilirdi.
Yav arkadaş ne çok boş konuşuyorsunuz ben kanıt sunuyorum siz öyleydi böyleydi şöyleydidesiniz hala bana dayanak sun neye dayanarak onu söyle Oyun motoruyla anca buraya kadar gidersin işte bize oyun motoru lazım değil ilk öncelik grafik değildir bir oyunda, yazılım lazım, yaratılıcılık ve emek lazım Crysis 1 de senaryonun işleyişi ve oynanış (Bir binanın tepesine çıkıp ordan çatışmak yaratıcılığını gösterebiliyordunuz karadan değilde denizden gitmeyi seçebiliyordunuz bunları benmi sölim) gerçekten çok iyiydi Crysis 2 e 3 de bunlar yok, yeterince yazdım dikkatli oku boş yorumlar yapmayın aman işte anlamadınızda da crysis 2 de senaryo daha iyiydi diyor hala. Tamam bende yazayım bir senaryo düz yoldan ilerleteyim adamı oyun bitireyim böyle saçmalık olurmu o senaryoyu oyunda yaşamalıyım ben sen bunu geliştiriceksin yazıcaksın, geliştirmeyi bırak nano suiti daha zayıf yapıyorsun niye çünkü alan dar, çünkü oyun artık call of duty, nerde Crysis? Saçma sapan bir boos yapıyorsun oyun sonuna asla bir yere kaçamayacağın zor ya, insanlar şu yaratık ölsede oyun bitse artık diyor. Her oyunda böyle basit yazılımlarla saçmalıklar yapılır illa böyle yapıcan bu adam böyle ölür o adam öyle ölürse cryissde böyle ölür. Nerde senin farkın? Yoksa kusura bakma sende hak ettiğin yerde yerini alıcaksın.

Keras

31.7.2014 06:08:51

0
bu deep silverda tam mezarcı çıktı aldıkları oyunları iyi bir şekilde devam ettirirler umarım

2K

31.7.2014 04:06:23

0
Deep Silver oyunu geliştirme işini keşke Metro serisinin geliştiricisi 4A Games'e verseydi, atmosfer yaratmada çok başarılı bir firma.

Emirhano99

31.7.2014 02:54:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: ByCenkay Bu firma dahada ayağa kalkamaz gibime geliyor. Yazık oldu Türklerde oyun yapıyor dediğimiz son firmada gidiyor.
Aslında talewwords te türk mount blade geliştiricisi onlarda grafik yok sürükleyiciik var

rodri

31.7.2014 02:45:50

0
Önceki haberlerde bahsedilen finansman kaynağı demek ki buymuş.

tamam12345

30.7.2014 22:43:08

0
:D oyun soğan olcak :D

bscgamer

30.7.2014 22:42:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: gokuba Cysis 1 yazılım ve yaratıcılık yönünden muazzamdı tekrar tekrar oynanabilecek bir oyundu çoğu oyunda call of serisinde bile taklit edildi yani çıkış iyiydi ama ikinci ve üçüncü oyun standart sınırlı yolları takip ettiğin sıradan oyna bırak bir call of oyunundan farksızdı. Senaryo arka plandaydı oynanışda öyle ama en önemli olan asıl crysis efsanesini bitiren YERLERİNDE SAYMALARIDIR. Crysis 1 in üzerine 2 ve 3 grafikten başka kayde değer ne katmış? Katmayı bırak nano suitin teknolojisi daha geriye gitmiştir. Oynanış daha zor ve call of tarzı hale gelmiş Crysis birdeki etkileşim gitmiştir Kısacası oyun yazılımdır grafik değil.
Tekrar tekrar söylüyorum yine söyleyeceğim. Crysis 1'e güzel diyenlerin Crysis 2'ye kötü demesi kadar anlamsız bir şey yok. Cevat yerli daha önce röportajında da bunları belirtti. Crysis 1'in hikayesi yetersizdi gelecek ikinci oyun birincisinden daha iyi olmalıydı bu nedenle Amerika'da(bildiğim kadarıyla) tanınan bilinen bilim kurgu yazarları ve senaristler ile çalıştılar. Diğer yandan oyun CryEngine 3 ile geliştirilecekti ki zaten motorun gücünü herkes gördü. Yeni gelen motorun gücüyle birlikte oyunun hikayeside iyileştirildi ve ortaya daha iyi bir Crysis(2) çıktı. Tabi ki bunu anlayamayanlar var. Bu oyun kadar eleştirmenler tarafından zarar gören oyun var mıdır bilmiyorum ama oyuncu kesim, elin gavurunun eleştirilerine, puanlarına bu kadar itibar etmeyip ön yargılarını yıkarak oyunun tadına varmaya çalışsaydı, bu oyun birkaç milyon daha satabilirdi.

MiyopBey

30.7.2014 21:58:15

0
Çok yazık olacak. Crytek'in bu durumunun en büyük nedenlerinden biri oyuncuların ihaneti.

CmSandman

30.7.2014 21:54:43

0
crytek sen rise oyununu xbox ile anlaşmasaydın çoklu plotforma getirseydin. iyi para koparırdın böle mali kriz geçirmezdin

gokuba

30.7.2014 21:45:23

0
Cysis 1 yazılım ve yaratıcılık yönünden muazzamdı tekrar tekrar oynanabilecek bir oyundu çoğu oyunda call of serisinde bile taklit edildi yani çıkış iyiydi ama ikinci ve üçüncü oyun standart sınırlı yolları takip ettiğin sıradan oyna bırak bir call of oyunundan farksızdı. Senaryo arka plandaydı oynanışda öyle ama en önemli olan asıl crysis efsanesini bitiren YERLERİNDE SAYMALARIDIR. Crysis 1 in üzerine 2 ve 3 grafikten başka kayde değer ne katmış? Katmayı bırak nano suitin teknolojisi daha geriye gitmiştir. Oynanış daha zor ve call of tarzı hale gelmiş Crysis birdeki etkileşim gitmiştir Kısacası oyun yazılımdır grafik değil.

TLOU

30.7.2014 21:44:16

0
Deep Silver'da iyi büyüdü azmin zaferi

kımyasal

30.7.2014 21:35:26

0
Crytek küçülmeye yada vizyon değiştirmeye doğru gidiyor.Crytek free to play oyun sistemine odaklanacak,bu demek oluyor ki SP odaklı maliyetli oyunlardan kaçacaklar ve az riskli F2P oyunlar üzerine çalışacaklar.Homefront 544.000 dolara satın alındı ne kadara sattılar,geliştirme sürecinde ne kadar harcama yaptılar bilinmiyor.Umarm Crysis gibi bir seriyi Sony ve benzeri kaliteli yapımcılara verirler de,devam oyunları gelir.Şunu unutmayalım Crysis eğer iyi değerlendirilirse Assasian Creed vb. yapımlar gibi serileştirilebilir.

Sir Maximus is BACK

30.7.2014 21:34:04

0
THQ'nun ahı tuttu.

ankara

30.7.2014 21:13:15

+1
Bu oyun Lanetlenmiş 1 yıl sonra Koch Media iflas

Guest-90F2E1A19

30.7.2014 20:53:40

-2
quote:

Orijinalden alıntı: SenJi Her Crytek konusunun alatına beddualar eden.Lanetler okuyan,hakaret edenler.Bir tarafınıza kına yakabilirsiniz.Sonunda Crytekte kapatlmaya gidiyor.Adamlar iyi haraketlerde bulunduğunda bile hayatlarında crytekin oyunlarını oynamayan adamlar cryteki kötülüyordu.
Arkadaşım insanlar cryteki kötülüyodu, insanlar oyunlarını pek sevmiyorlardı evet; ama zaten bu sebepten, insanlar sevmediği için bu halde. Sevdirseydi kendini o zaman. Öyle aman gerçek oyunculuğu koruyodu sonu böyle oldu falan da değil. Klasik piyasa yapımcısıydı, thq falan gibi değil olay yani.

killuminati25

30.7.2014 20:47:10

0
Bu oyun da ortalık şeyi oldu iyice..

ultralisan

30.7.2014 20:38:03

0
İyiden iyiye batıyor Crytek geri çeviremez artık.

veli@1144

30.7.2014 20:11:32

0
Tanıtım videosuna bayılmıştım ya tüh yazık oldu inş toparlanır crytek cevat reiz noluyor böyle?? :( yada bi kısmını sony alsa..

REV0

30.7.2014 20:01:01

0
Homefront'a dokunanın yandığını düşünürsek keşke Ubisoft veya EA alaymış...

Project Scorpio

30.7.2014 19:57:26

0
Crytek için kötü, oyunun yapımının devam etmesi açısından iyi olmuş.

Frozen Grenadier

30.7.2014 19:56:51

-1
hah deep silver buldu belasını şimdi batsın da kurtulak hiç sevmiyorum nedense deep silver ı :d

BoUnTy_HuNtEr

30.7.2014 19:55:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely Abi bu Homefront'ta lanet mi var nedir kim alsa batıyor? Oyunu haşa Crytek mi geliştirecek bundan sonra hakkı olmayacak mı yoksa geliştirmeyi bıraktı mı?
Arkadaşım haberde dediği gibi artık crytek in homefront üzerinde hiçbir hakkı yok deep silver altındaki bi şirket gelişterecek ve deep silver dağıtacak yanlız koch media da aslında iyi değerlendirirse saint row onlarda metro onlarda homefrontta onlara geçti akıllarını kullanırlarsa iyi iş yapabilirler bunun dışında inşallah crytek bir an önce kendini toplamayı başarabilir

SenJi

30.7.2014 19:51:49

+1
Her Crytek konusunun alatına beddualar eden.Lanetler okuyan,hakaret edenler.Bir tarafınıza kına yakabilirsiniz.Sonunda Crytekte kapatlmaya gidiyor.Adamlar iyi haraketlerde bulunduğunda bile hayatlarında crytekin oyunlarını oynamayan adamlar cryteki kötülüyordu.

mementopolis

30.7.2014 19:51:26

+1
Umarım herşey yolluna girer . Küçük bütçeli ama konusu iyi oyunlar yapsınlar yine yeter... Ryse'ı de microsoft'a satarlar yakında ...,belki.

Aeschyli

30.7.2014 19:47:19

+1
Keşke geleceği olmayan oyunlar yapacaklarına mount blade gibi geleceği olan bi oyuna destek çıksalardı. Yahut Crysis 3 yerine günümüzde geçen daha sağlam seneryolu oyunlarda yapabilirlerdi. Bkz far cry. Güzel oyun yapıyorlar fakat tutmayacak şeyler üzerine

alike03

30.7.2014 19:44:26

0
Yazik oldu... Crytek gercekten bundan sonra zor ayakta durur :(

Cenkay KESER

30.7.2014 19:42:50

+2
Bu firma dahada ayağa kalkamaz gibime geliyor. Yazık oldu Türklerde oyun yapıyor dediğimiz son firmada gidiyor.

StrangerLovely

30.7.2014 19:39:42

+1
Abi bu Homefront'ta lanet mi var nedir kim alsa batıyor? Oyunu haşa Crytek mi geliştirecek bundan sonra hakkı olmayacak mı yoksa geliştirmeyi bıraktı mı?

waltran

30.7.2014 19:29:08

-4
hahaha homefront , oyun o kadar berbatki gittiği her yeri batırıyor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Homefront: The Revolution
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız