Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crusader Kings III, 29 Mart'ta Yeni Nesil Konsollara Geliyor

 
 
Paradox Interactive ve Lab42, strateji oyunu Crusader Kings III: Console Edition'ın 29 Mart'ta PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Crusader Kings III, yeni nesil konsollarda kusursuz bir oyun deneyimi sağlamak için süper hızlı yükleme sürelerine sahip olacak. Xbox Series X|S ve PlayStation 5'in temel özelliklerini de kullanacak.

Xbox Series X|S oyuncuları, bir köylü isyanını nasıl bastıracaklarına ilişkin bir YouTube eğitim videosu izlemek için oyun esnasında hızlı geçiş yapabilecek. PlayStation 5 kullanıcıları ise DualSense denetleyicileri ile oyunun aksiyon anını sonuna kadar deneyimleyebilecek.

Paradox Development Studio, en popüler strateji oyunlarından birinin devamını sunuyor. Köklü tarihi strateji deneyimleri mirasının varisi olan Crusader Kings III, ait olduğun kraliyet hanesini başarıya ulaştırmanı sağlayacak birçok yeni seçenekle birlikte geliyor.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji taktik ps5 xbox series
Crysis 4 Duyuruldu Aztech: Forgotten Gods'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

lawministration

2.2.2022 07:24:51

0
Geççç
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crusader Kings III: Consol Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız