Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Criterion'un Sıradaki Oyunu Yarış Türü Değil

 
    Yarış türünün başarılı yapımcılarından Criterion, geçtiğimiz dönemde birçok söylentinin odak noktası olmuştu. Geçtiğimiz dönemde Need for Speed serisinin Most Wanted ve Hot Pursuit alt serilerini yeniden dirilten stüdyo, Underground söylentileriyle baş başa kalmıştı. Stüdyonun önemli isimlerinden Alex Ward, bütün söylentilere bir arada cevap verircesine Tweet'ler yayınladı.
 
    Alex Ward'ın yayınladığı Tweet'lere bakılırsa Criterion, yeni bir IP üzerinde çalışıyor. İşte Alex Ward'ın Twitter üzerinden yazdıkları;
 
- "Bazı kişiler hayal kırıklığına uğruyor fakat yapabileceğimiz bir şey yok. Birçok kullanıcı yeni Burnout oyunu hakkında sorular soruyor."
- "Bir diğer büyük kesim ise sıradaki NFS oyunumuz adına bilgi almak istiyor. Öte yandan Road Rush adına bilgi almak isteyen de var. Bütün bu serileri seviyoruz fakat hiçbiri üzerinde özel çalışmalarımız yok."
- "10 yılı aşkın yarış oyunu geliştirme tarihimizin bu noktasında, yeni şeyler yapmanın zamanının geldiğini düşünüyoruz. Fakat bu fikirler adına konuşmak için henüz çok erken."
- "Kısacası, eğer bizden büyük bir Burnout oyunu veya Underground remake'i istiyorsanız sizi hayal kırıklığına uğratabiliriz. Black 2 için de aynı..."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
need for speed most wanted ea criterion electronic arts need for speed most wanted vita ios iphone pc ps3 xbox 360 burnout
Guild Wars 2'ye Ücretsiz Deneme Etkinliği Injustice: Gods Among Us'ın Wii U Sürümü Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

17.4.2013 21:56:21

0
Yeni bir IP,çok daha güzel bir haber.

defected

16.4.2013 12:04:03

+2
EA satın aldı bunlar da saçmalamaya başladı...

BSC Misafiri

15.4.2013 23:46:12

0
blake 2 nin gelmesini underground tan daha çok isterdim. neyse nfs yapmıyorlarmış bu, bu sene en azından oynanılabilir bir nfs oynayacağımız anlamına gelebilir.

44568

15.4.2013 23:38:22

0
daha iyi güzelim klasikleri berbat ederlerdi hiç değilse bıraksınlarda anılarımız güzel kalsın

PEGASUS...

15.4.2013 23:32:08

0
Underground remake yok... Black 2 yok... büyük bir Burnout oyunu yok... acaba sız ne yapcaksınız merak edıyorum... 3 boyutlu kart oyunu falan mı... güldüm vallahi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Most Wanted ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız