Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crimson Desert için İki Yeni Geliştirici Günlüğü Yayınladı

 
Black Desert Online geliştiricisi Pearl Abyss, yeni oyunu Crimson Desert için iki yeni geliştirici günlüğü yayınladı.

Hakkında videosunda Crimson Desert projesinden sorumlu genel yapımcı Daeil Kim, ortak yapımcılar HwanKyoung Jung ve SeongWoo Lee ve aksiyon baş tasarımcısı Hyoseok Chae; Crimson Desert dünya görüşünün özellikleri nelerdir, oyun aksiyonları nasıl bir yön izlemektedir ve Macduff nasıl bir karakterdir gibi soruları yanıtlıyor.

Fragman yorumu videosunda Crimson Desert projesine liderlik eden genel yapımcı Daeil Kim, The Game Awards 2020 etkinliğinde yayınlanan fragmanın nasıl bir süreçten geçtiğini ve ne tür kısımları ifade etmek istediğini açıklıyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Crimson Desert, Pearl Abyss'in geliştirme aşamasındaki yeni çalışması açık dünya aksiyon macera oyunudur. Uçsuz bucaksız Pywel kıtasındaki paralı askerlerin hayatta kalmak için ortaya koydukları savaşın öyküsünün, gerçekçi karakterler ve hikayelerle çizildiği Pearl Abyss’in gelecek nesil amiral gemisi unvanını taşımaktadır. Kanla yazılmış bir destandır Crimson Desert. Kahramanların görkeminden ziyade, her birinin acılarıyla kucaklaşarak dönemi yaşayıp gittikleri paralı askerlerin gelişimi ve hüsranlarıyla çizilmiş bir destandır.


Crimson Desert bu kış konsol ve PC için çıkacak.

Videoları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. Türkçe altyazı seçeneğini aktif etmeyi unutmayın.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crimson Desert Black Desert Online Pearl Abyss açık dünya devasa çok oyunculu rol yapma oyunu
Street Fighter V: Champion Edition DLC Karakteri Dan Hibiki Şubat 2021'de Dövüşe Katılacak Xuan-Yuan Sword VII PS4 Versiyonu Şubat 2021'de Batıya Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

NarataKalii

19.12.2020 11:45:03

0
Bu fragmanda inanmadığım tek şey hud'u

Berkayselcuk

19.12.2020 06:18:33

0
Black desert a zevksiz zaman israfı falan denmiş üzüldüm Abi bir oyuna başlamadan önce ne oynayacağınızı iyi araştırmanız gerekiyor. Spor oyunlarının, yarış oyunlarının, ritim oyunlarının, jrpg lerin herkes için olmaması gibi mmorpg ler de herkes için değildir. Hele kore mmoları hiç değildir grind ı, saç baş yolduran rng yi, parlak efektleri kabul etmek bunlardan zevk almak almak gerekiyor kore mmolarında. Bolca boş vaktinizin olması gerekiyor. Bdo aksiyon sistemi, craft sistemi ve özellikle açık dünyasıyla mmorpg wow nostaljisi dışında bitti derken türü tekrar ayağa kaldırdı. Adamlar pc konsol mobile çıktı, neredeyse dünyada ayrı server açmadığı bölge kalmadı. En az insanın olduğu serverlar bile bi şekilde ayaktalar hala. Bu kadar insan bu oyunu oynuyorsa demek ki öyle zevksiz bir oyun değil Crimson desert a gelirsek black desert ın grafik olarak geliştirilmiş, aksiyonu da hikaye anlatabilecekleri bir şekilde yavaşlatılmış hali gibi geldi. Yine optimizasyon özürlüsü bi oyun olacağına eminim, hikayesinin de çok kaliteli olacağına bi inancım yok. Enfes manzaraları ve zevkli aksiyonu olan bi oyun olur, öyle komple bir oyun olmaz. Bence witcher la karşılaştırıp beklentinizi fazla yükseltmeyin.

Firoles

19.12.2020 00:49:13

0
Black Desert fena bir oyun değil ki bu oyun solo olarak gelirse tadından yenmez. Grafikler sağlam, hikayesi iyi olursa birazda ve türkçe dil desteği bulunursa offf! :)

BSC Misafiri

18.12.2020 17:16:00

0
Once blackdesert ps4 versiyonunu duzeltsinlerde ondan sonra bu oyunu cikarsinlar nedir bu son donemlerdeki oyunlarda optimizasyon bug glitch vs ne ararsan var. nerde o eski oyunlar update derdi yok basina gecip oynayip bitiriyorsun cok keyif alarak hemde. simdi oyun cikiyor hatalarla dolu seni oyundan sogutuyor birde bekle gelsin update duzelmesi icin aylarca oyunu acmiyorsun oyunlar sadece grafikten ibaret olmus sadece.

BSC Misafiri

18.12.2020 16:06:29

0
Mmorpg diyorlardı başta şimdi hikaye odaklı olmuş. Bdo zaten zevksiz ve zaman israfı bir oyundu. Single olması daha iyi günde 12 saat oynayacağınıza 12 saatte bitiririz ve co op takılırız. Türkçe olması da cabası

aedarth

18.12.2020 15:07:16

+1
Optimizasyon sorunu olacağa benziyor. Çıktığı zaman büyük bir downgrade yerse şaşırmam

Himurajutsu

18.12.2020 14:40:38

0
Güzel bir oyun olacağa benziyor. Yapımcı hep açık dünya aksiyon macera diyor mmorpg lafı geçmiyor. Yapımcının eski açıklamalarında da solo hikaye oynayabileceksiniz lafını görmüştüm. Eğer hikaye odaklı ve şu gösterilenler ile gelirse witcher'a ciddi rakip geliyor diyebiliriz. Ve oyun muhtemelen Türkçe gelecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crimson Desert
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız