Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Co-op Puzzle Oyunu We Were Here Together 10 Ekim'de Geliyor

 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Total Mayhem Games'in yaptığı We Were Here serisinin üçüncü oyunu We Were Here Together'ın çıkış tarihi bir video ile açıklandı. Birinci şahıs açısına sahip co-op puzzle oyunu We Were Here sersinin diğer oyunlarının isimleri We Were Here, We Were Here Too ve 10 Ekim'de çıkacak olan We Were Here Together. Oyunun Tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Arkadaşınızla birlikte perili Castle Rock'tan kaçmaya çalışacağınız bir macera. Oyunu oynarken arkadaşınızla birlikte çalışabildiğinizi kanıtlamanız lazım.
 
Her şey gökyüzünü aydınlatan bir acil durum sinyali ve huzursuz rüyalardan sizi uyandıran bir tehlike çağrısı ile başlıyor. Antartika’nın kaşif araştırmacılarının başı dertte ve kampta bırakılan iki kişinin, bir kurtarma görevini başlatmak için birlikte çalışması gerekiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer we were here together we were here puzzle coop
Code Vein'den Yeni Karakter Fragmanı: "Insatiable Despot" The Binding of Isaac'in Öncesini Anlatacak Olan The Legend of Bum-bo, 12 Kasım'da Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
We Were Here Together
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız