Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Conqueror's Blade Sezon VI: Scourge of Winter Şubat Ayında Yeni Etkinliklerle Geliyor

 
Küresel yayıncı MY.GAMES ve geliştirici Booming Tech, popüler orta çağ MMO'su Conqueror’s Blade'in Sezon VI: Scourge of Winter için Şubat ayında gelecek olan yeni ayrıntıları duyurmaktan gurur duyuyor!
 
Buzlu Kuzey ülkesi Ostaria'da uzun bir savaşın ardından, hesaplaşma günü nihayet kötü niyetli işgalci Kutsalsızlar’ın savunmalarını kırmak için geliyor! 8 Şubat'ta çıkacak yepyeni bir PVE modunda, Kutsalsızlar’ın karanlık lideri olan Kış Kırbacı gölgelerden yükselecek ve tüm Savaş Lordu direnişini sona erdirmek için son bir savaş verecek. Savaş Lortları, nihai bir darbe vurmayı ve Kuzey'i bu haydutların tiranlığından ve dehşetinden gerçekten kurtarmayı umuyorlarsa, Turul Város'un ordularıyla bir olmalıdırlar!

Ostaria'nın bitkin savaş lortlarının şansına, bu soğuk ve acımasız savaşta umudun son kalesi düşmüş değil. Kraliyet Doğanı Tavernası hem dinlenmek hem de yeniden bir araya gelmek için huzurlu bir sığınak sağlar; bu onu, yaklaşan etkinlik için silah arkadaşları bulmak ya da kadehler ve böbürlenen savaşçıların hikayeleri arasında bir veya iki görev almak için mükemmel hale getiriyor. Savaşçılara ne için savaştıklarını hatırlatmak için bugün bu rahat hanın önemini vurgulayan yeni bir video yayınlandı.
 
PVE MODU: THE SCOURGE OF WINTER

Kış Kırbacı kasvetli bir vadinin karnında, uzun saplı bir balta ile silahlanmış ve kara zırhının ardında yanan nefretle beslenerek bekliyor. Bu kadar kötü bir savaşçı adil dövüşmez. Savaş, mücadele boyunca efendilerinin yardımına koşacak olan Kutsalsızlar’ın süvari çeteleri de dahil olmak üzere zorluklar ve tehlikelerle doludur. Kan Arkhon ve Buz Arkhon da savaş çağrısına kulak vereceğinden Savaşçılar, Kış Kırbacı’nın en zalim ve en kurnaz teğmenlerinden ikisiyle mücadele etmek zorunda kalacaklar.Arkhonların ve kaptanlarının üçlü tehdidi hafife alınmamalıdır- oyuncular onları Kış Kırbacı'ndan uzak tutmalı ve birlikleri çok zor hale gelmeden önce onlara engel olmaya çalışmalıdır.

GEZGİNİN VİDEO GÜNLÜĞÜ: KRALİYET DOĞANI TAVERNASI

Ek olarak, yorgun savaş lortlarına Ostaria'nın en rahat sığınağı olan Kraliyet Doğanı Tavernası’na samimi bir bakış sunan yeni bir video yayınlandı. Acımasız bir kışın kalbinde, Turul Város'taki Kraliyet Doğanı Tavernası, zeki maceraperestler için sığınak, kükreyen ateşler, doyurucu içecekler ve bir veya iki görev sunuyor. Gezgin rehberleri bu kış cenneti bayılırlar; gösterişli müzik, sıcak konukseverlik, lezzetli içecekler ve bir savaş lordunun macerası için gereken bütün doğru ihtiyaçlarla dolu.
 
Sezon VI: Scourge of Winter ve Conqueror’s Blade hakkında daha fazla bilgi için MY.GAMES Store'a göz atabilirsiniz.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Conqueror's Blade MY.GAMES Booming Games ücretsiz aksiyon MMO oyunu
Alba: A Wildlife Adventure 450 Binden Fazla Ağaç Dikilmesine Yardımcı Oldu Bleeding Edge İçerik Desteği Sonlandırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Conqueror's Blade
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız