Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Conan Chop Chop 2020'nin İkinci Çeyreğine Ertelendi

 
Yayıncı Funcom ve geliştirici Mighty Kingdom, 25 Şubat'ta çıkması planlanan Conan Chop Chop'un 2020'nin ikinci çeyreğine ertelendiğini duyurdu.

Barbar Conan dünyasında geçen ve rogue-like unsurlarına sahip 1-4 oyunculu aksiyon macera oyunu 25 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Hain büyücü Thoth-Amon, melun Xaltotun’u diriltmek için şeytani bir plan kurar. Şayet başarılı olursa bütün dünya, ebedî karanlık ve esarete mahkûm olacaktır. Onu sadece sen alt edebilirsin! Bu uğurda bütün marifetlerini, kurnazlığını ve elbette mangal gibi yüreğini ortaya koymalı, kılıç sallamadaki üstün yeteneklerini konuşturmalısın… Düşmanlarını kıtır kıtır doğra!
 
Conan Chop Chop, Barbar Conan evreninde kurulu, gelmiş geçmiş en destansı, en gerçekçi çöp adam oyunu, yani kan gövdeyi götürecek. Dikkat et, küfürler havada uçuşabilir, birdenbire kendini kaybedebilirsin; hatta bazen zevkten dört köşe olabilirsin… Tabii savaşın akıbetine bağlı.
 
Rogue-lite heyecanını iliklerine kadar yaşamak için tek başına oyna ya da çevrim için veya eşli mod ile arkadaşlarınla kılıç salla.
 
Tamamı rastgele gelen haritalar, sayısız silah ve beceri seçeneğiyle başlayacağın her yeni oyun yepyeni bir deneyim sunacak. Birden fazla kez öleceğin kesin, yine de bir sonraki denemende açacağın yeni silahlar, büyüler ve zırhlar seni bekliyor olacak.
 
Anca kavga dövüş, peki ya akıl gücü? Yaman tanrı ve tanrıçalar arasından dilediğini seç, tarzına en uygun silah ve eşyaları da unutma!
 
Thoth-Amon ile yüzleşmeden önce Koth’un Devasa Kum Solucanı’nı, Vanaheim’ın Buz Devi’ni ve Hyperborea’nın Fire Skull’ını alt etmen gerekiyor. Crom’da da Pelerinli Goril ile karşılaşacaksın, şaşırma!
 
Uçsuz bucaksız çölleriyle Koth’un zorlu şartlarına göğüs ger, Kara Orman’da karanlığın kalbine gir, kavurucu sıcağıyla Hyperborea ve dondurucu soğuğuyla Vanaheim diyarlarını cesurca aş. Her bir diyar, tek amaçları işini bitirmek olan haşin yaratıklarla kaynıyor olacak.
 
Ne? O kız oyuncak ayısını mı kaybetmiş yoksa? Dünyayı daha sonra kurtarırsın, ne olacak?
 
Düşmanlarını tırmıkla köpek mamasına çevir ve kellelerini uzun bir kılıçla ellerine verme sanatında ustalaş. Conan Chop Chop sana, 14 trilyondan fazla silah, zırh ve büyü kombinasyonu arasından istediğini deneme olanağı sağlıyor.
 
Hyboria’nın çetin topraklarında ilerlerken ağızları açıkta bırakan 360 derece dönme saldırısını, olağanüstü sıçrama saldırısını, inanılmaz “hızlı” hızlı saldırıyı ve bunun gibi daha birçok beceri kazan.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Conan Chop Chop Funcom Mighty Kingdom Barbar Conan dünyasında geçen ve rogue-like unsurl
Dog Duty İlkbaharda PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor Bless Unleashed 12 Mart'ta Xbox One için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Conan Chop Chop ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız