Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Commander ’85 PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

 
Yayıncı Ultimate Games ve Polonyalı geliştirici The Moonwalls, Commander ’85 adlı oyunu PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu.

Bu sonbaharda çıkacak.
 
Commander ’85 macera, retro bilim kurgu gerilim, hayatta kalma ve hacker simülatörü unsurlarını birleştiren yeni bir oyun.
 
Doğum gününde annesinin aldığı gerçek yapay zekaya sahip süper modern bilgisayar Commander ’85 ana karakterlerin hayatını sonsuza dek değiştirecek. Askeri deneyler kontrolden çıkıp dünya nükleer savaş tehdidi ile karşı karşıya kaldığında arkadaşlarınız ve çılgın bir bilim adamı ile Soğuk Savaş'ı sonlandırmaya, Commander bilgisayarlarının sırrını ortaya çıkarmaya ve Roswell olayının arkasındaki gizemli gerçeği öğrenmeye çalışacaksınız. 
 
1980'lerin kültür ve teknolojisine sahip bir dünyada geçecek oyun çeşitli easter egg'ler ve nostaljik referanslar içerecek. Seçimler hikayenin gidişatını ve sonunu değiştirecek.
 
Oyun için Kickstarter kampanyası da başlatıldı. 10.000 Kanada dolarında hacklenecek daha fazla veri ağı, 15.000 Kanada dolarında Commander ’85 için ek oyunlar, 17.000 Kanada dolarında ek VHS filmler, 25.000 Kanada dolarında okunabilir kitaplar, 35.000 Kanada dolarında ek dil seçenekleri, 50.000 Kanada dolarında çizgi roman tarzı ara sahneler ve 75.000 Kanada dolarında sanal gerçeklik desteği oyuna eklenecek. 
 

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Commander ’85 Ultimate Games The Moonwalls macera retro bilim kurgu gerilim hayatta kalma hacker simülatörü
Iratus: Lord of the Dead 23 Nisan'da Erken Erişimden Çıkıyor The Crew 2 Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz

Settlers

11.4.2020 11:43:20

0
Amiga600
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Commander ’85 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız