Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Comanche Çok Oyunculu Modu Oynaması Ücretsiz Oldu

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici NUKKLEAR, helikopter shooter oyunu Comanche'nin çok oyunculu kısmının tüm oyuncular için kalıcı olarak ücretsiz olduğunu duyurdu.

Çok oyunculu kısım Infiltration ve Blackbox olmak üzere iki oyun modu, beş saldırı helikopteri, dört savaş dronu ve üç geniş ölçekli harita içeriyor.
 
Comanche 12 Mart 2020'den bu yana PC'de erken erişimde. Tek oyunculu modun da bulunduğu tam sürüm 83,75 TL'den satılıyor veya Xbox Game Pass ile de oynayabilirsiniz. Yeni güncelleme tek oyunculu moda yeni görev Operation Fire Sale'ı ekliyor. 
 
Comanche Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Ücretsiz çok oyunculu mod fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Comanche THQ Nordic Nukklear takım tabanlı bir çevrimiçi çok oyunculu helikopte
The Last of Us Dizisi HBO'dan Yeşil Işık Aldı, Yapımına Yakında Başlanacak Cyberpunk 2077 Çıkışında AMD GPU'larda Ray Tracing Desteklemeyecek

BSC Misafiri

21.11.2020 10:40:48

0
oyun tahminen erken erişimden ne zaman çıkar? helikopterlere karşı özel bir ilgim var bir yandanda oyunun tamamen bitmesini bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Comanche
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız