Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Codemasters'ın %50'sini Hintli Firma Satın Aldı


 
     Colin Mcrae'in adını kullanana yarış oyunları ile ünlü Codemasters'ın %50'lik bir bölümü Hintli firma Reliance Big Entertainment tarafından satın alındı.
 
     Sadece oyunlar değil bir çok alanda aktif bir şirket olan Reliance Big Entertainment'in oyunlarla ilgili şubesi Zapak Digital Entertainment Codemasters ile doğrudan bağlantı halinde olacak.
 
     Codemasters CEO'su Rod Cousens bu satın alma işleminin firma açısından ne kadar iyi olduğunu ve memnuniyetlerini klasik olarak süslü cümlelerle anlattı.
 
     Son dönemlerde Doğulu şirketlerin Batılı şirketleri satın alma politikası oyun dünyasına da mı giriyor? Özellikle yazılım alanında oldukça güçlü olan Hindistanlı bir şirketin Codemasters'ı satın alması yarar getirecek mi bunu zaman gösterecek. Bu tür satın alma işlemleri geliştirici firmalara büyük zarar da verebiliyor.
 
     Microsoft'un Rare'i Nintendo'dan tam 300 milyon dolara satın almasından sonra Rare'in eski günlerinden çok uzak bir performans sergilediğine hepimiz şahit olmuştuk.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Reliance Big Entertainment Zapak Digital Entertainment Codemasters Rod Cousens Hindistan Hintli Colin McRae satın alma
King of Fighters 13'ün Karakter Listesi Blu-Ray Satışları 2010'da Büyük Yükselişte
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

harunsuv

6.4.2010 14:44:31

0
Zaten bir çok programın yapımında bu Allahın Hintlileri çalışıyor pinky. Yazılım konusunda eksiye gitmezler merak etme.

Project Scorpio

6.4.2010 09:23:00

0
Ne diye satmışlar şirketi paraya mı ihtiyaçları varmış allahın hintlilerine vermişler yazık olmuş valla umarım bu çıkacak olan oyunların kalitesini düşürmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DiRT 3
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız