Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blu-Ray Satışları 2010'da Büyük Yükselişte


 
     Blu-Ray disk satışlarının piyasayı ele geçireceği zaten çok belirgin. Amerika'da yeni açıklanan rakamlar Blu-Ray'in büyük yükselişte olduğunu gösteriyor.
 
     Amerika'da 2010'un ilk çeyreğinde Blu-Ray disk satışları 331.31 milyon dolara ulaşarak geçen yılın aynı dönemine göre %68.5'lik bir artış sağladı. Blu-Ray böylece paketlenmiş medya satışlarının %12.3'lük bir bölümünü oluşturmayı başardı.
 
     İlk çeyrekte 2.7 milyar dolar olan paketlenmiş medya satışları ise %3.1'lik bir büyüme katetti. Amerika'da 25 Mart haftasında 45.46 milyon dolar ile haftalık en yüksek satış rakamlarına ulaşılırken, 21 Şubat haftasında ise 18.58 milyon dolarla en düşük satışlar yapıldı.
 
     Mart ayında ise 130.36 milyon dolarlık satış ile yıllık bazda %86'lık bir artmış yaşanmış. Eğer bu hızla büyümeye devam ederse Blu-Ray piyasada ağırlığını daha da hissettirecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PS3 Sony Blu-Ray Disk Amerika Satışlar 2010
Codemasters'ın %50'sini Hintli Firma Satın Aldı iPad İlk Günde 300.000 Adet Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız