Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Codemasters ile Formula 1 Ortaklıklarını 2025'e Kadar Uzattı

 
İngiltereli yayıncı ve geliştirici Codemasters, Formula 1 Dünya Şampiyonası lisansını 2025'e kadar uzattığını duyurdu ve daha sonrası için 2026 - 2027'ye kadar uzatma seçeneğini garanti altına aldı.
 
Bu da demek oluyor ki en az 2025'e kadar Codemasters'tan F1 oyunu göreceğiz.
 
Şirket 2008'de Formula 1 ile olan ilişkilerini başlattı ve Codemasters'a ait serinin ilk oyunu 2009'da çıktı. Konsol ve PC platformlarının yanı sıra mobilde de boy gösterdiler ve 2018'de mobile çıkan F1 Mobile Racing 12 milyon indirme ile en popüler mobil yarış oyunlarından biri oldu.
 
Codemasters CEO Frank Sagnier ortaklığın uzatılmasıyla ilgili olarak "Motor sporlarının zirvesi Formula 1 ile uzun vadeli ortaklığımızı uzattığımız için çok mutluyuz. Formula 1 hem spor hem de oyun açısından git gide güçleniyor. Yeni konsolların gelişi, iş modelleri ve bölgelerin gelişmesi ve F1 eSpor Serisi'nin hızlı büyümesi bu marka üzerinde bize daha büyük bir başarıya ulaşmamız için bir çıta atlatacak." dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak autosport F1 2018 Formula 1 2018 Koch Media Codemasters
Bioware 4 Aralık'ta Dragon Age 4 Tanıtımının Sinyalini Veriyor Luigi's Mansion 3 Bu Yıl Birleşik Krallık'ta Nintendo Switch'in En Büyük Çıkış Yapan Oyunu Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
F1 2018
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız