Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Codemasters, Project CARS Geliştiricisi Slightly Mad Studios'u Satın Aldı

 
Codemasters, Slightly Mad Studios'u bünyesine kattığını duyurdu.

İki stüdyo da yarış oyunlarında başarılı yapımlara sahip. Codemasters DiRT, GRID ve Formula 1; Slightly Mad Studios ise Project CARS ve Need for Speed: Shift.
 
Belirtilene göre "henüz duyurulmamış Hollywood gişe rekorları kıran bir yapım" üzerinde çalışılıyor.
 
Slightly Mad Studios CEO'su Ian Bell 2017'nin sonlarında yaptığı bir açıklamada, Hızlı ve Öfkeli oyunu geliştirdiklerini işaret etmişti. Ayrıca 2018'in sonlarında da Project CARS 3'ü geliştirdiklerini doğrulamıştı.
 
Codemasters CEO'su konu ile ilgili olarak "Böylesine inanılmaz bir yarış oyunu geliştiricisini Codemasters ailesine katmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz ve bu ortaklık bizi yarış oyunlarının geliştirilmesinde global bir güç merkezi haline getirecek. Onlarla aynı tutku ve vizyonu paylaşıyoruz ve bu ortaklık büyüme sürecini hızlandıracak. Yeni gelecek streaming servisleri ve yeni nesil oyun konsolları ile birlikte bu, Codemasters'ın bir sonraki adımını atması için mükemmel bir zaman." dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Codemasters Project Cars 2 Project cars slightly mad studios yarış off-road indie bağımsız pc ps4 xbox one
Hak3 Espor Fifa Turnuvası Duyuruldu! To the Moon 3: Impostor Factory PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mion

30.11.2019 12:32:47

0
Bi midtown madness değildir

Geldimmigordun

29.11.2019 11:17:22

0
Bükemediğin bileği satın alacaksın

kun0s

29.11.2019 10:49:05

0
Arcade severler yaşadı,ikisi de iyi birer arcade yarış oyun yapımcısı.Ama sim severler için üzgünüm,bu ikisinin birleşiminden bile ortaya bir sim çıkmaz.Bu iki ekipte de iyi bir sim yapabilecek yetenek yok.

Source

29.11.2019 08:27:43

+2
Yalnız Driveclub yapımcıları Codemasters'tan kovulduktan sonra Slightly Mad Studios geçmişler şimdi tekrar Codemasters'a bağlandılar

KAKÁ

29.11.2019 07:38:55

0
Bu adamlar driveclub yapimcilarini alıp onrushı yapmislardi degil mi

Manhunt Three

29.11.2019 01:35:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: Nikomer <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yıllar oldu iyi bir arabalı oyun oynamayalı. Yapın bi güzellik be&lt;/blockquote&gt; Forza var, Gt var, Corsa var, varda var.</blockquote> Forza Motorsport serisi son sürümleri her ne kadar PC'ye çıkmış olsa dahi, hala o istenilen saf "simülasyon" boşluğunu dolduramıyor, yarım yamalak işleyen penaltı/ceza sistemi, sıralama, pratik gibi etaplarının olmaması, aerodinamik özelliklerinin bulunmaması ve bundan dolayı hava koridoru gibi bir temel mekaniğin olmaması, yol-lastik modelinin basit ve tutarsız olması, pit-stopların basit ve komik olması, eğlenceyi baltaladığı gibi sim. deneyimi yaşatmıyor. Gran Turismo ise aldığı güncellemeler ile çok iyi konuma gelen bir semi-sim. ve bununla birlikte yukarıdaki eksikliklerin hiçbiri bulunmadığı için hem deneyimi çok sürükleyici hem de yetenekli ve sportmen bir kişiliğe ödülünü veriyor fakat PC platformunda olmadığı için eksikliği hissediliyor, Assetto ise dibine kadar simülasyon fakat içerik eksikliği (sınıf eksikliği, haliyle araba azlığı),oyuncuyu menüye salıp ne yaparsan yap tavrı, eğlence kısmında ise hevesli olanların hevesini kıracak cinste olması, öğreticiliğinin azlığı gibi sebeplerden dolayı o elinde direksiyon+pedal seti olmayanlara hitap edemedi bence, iRacing veya Rfactor gibi yapımların ise oyun kategorisinde olmadığını düşünüyorum. Bu saydığım mevcut durumlar piyasada bir boşluk yaratıyor ve bu boşluğu bu iki firma gücünü birleştirip, bu saydığım yapımların oyuncularına kulak asarsa ortaya bomba atarlar :)
Katılıyorum. Benim de hayalimdekine yakın bir araba oyunu yok. Hem pist hemde açık dünyada araba sürdüğümüz, dediğiniz tüm özelliklere sahip, simülasyon ve içerik olarak bol bir araba oyunu olmasını çok isterim.

Zebercet

29.11.2019 01:04:29

+3
Bunlar Driveclub yapimcisini da satin almislardi sanirim. Codemasters senelerdir bekledigim o buyuk kapsamli oyunu yapmadi. Forza ve Gt serilerine rakip olabilecek bir projeden soz ediyorum. Pc kanadinda Gran Tourismo 4-5-6 gibi bir kariyer modu olan efsane bir yapim bekliyorum ancak adamlar gidiyor Grid remake yapiyor.

BSC Misafiri

29.11.2019 00:48:11

+1
Yav her şey bir kenara assetto corsa competizione var. Bence yeter ve artar. Ha daha fazlası için iracing ve raceroom var.

Source

29.11.2019 00:23:54

0
Gözlerinin yaşlarına bakmadı Driveclub yapımcılarının bunlarıda harcar. Codemasters eskiden çok daha iyi bir stüdyoydu bu adamların geleceği tehlikede ama inşallah yanılırım.

porsux

29.11.2019 00:16:33

+1
Şu ana kadar yeni oyun nesline dair duyduğum en büyük olay. Acayip bir güç birleşmesi oldu bu.

Nikomer

29.11.2019 00:15:52

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yıllar oldu iyi bir arabalı oyun oynamayalı. Yapın bi güzellik be</blockquote> Forza var, Gt var, Corsa var, varda var.
Forza Motorsport serisi son sürümleri her ne kadar PC'ye çıkmış olsa dahi, hala o istenilen saf "simülasyon" boşluğunu dolduramıyor, yarım yamalak işleyen penaltı/ceza sistemi, sıralama, pratik gibi etaplarının olmaması, aerodinamik özelliklerinin bulunmaması ve bundan dolayı hava koridoru gibi bir temel mekaniğin olmaması, yol-lastik modelinin basit ve tutarsız olması, pit-stopların basit ve komik olması, eğlenceyi baltaladığı gibi sim. deneyimi yaşatmıyor. Gran Turismo ise aldığı güncellemeler ile çok iyi konuma gelen bir semi-sim. ve bununla birlikte yukarıdaki eksikliklerin hiçbiri bulunmadığı için hem deneyimi çok sürükleyici hem de yetenekli ve sportmen bir kişiliğe ödülünü veriyor fakat PC platformunda olmadığı için eksikliği hissediliyor, Assetto ise dibine kadar simülasyon fakat içerik eksikliği (sınıf eksikliği, haliyle araba azlığı),oyuncuyu menüye salıp ne yaparsan yap tavrı, eğlence kısmında ise hevesli olanların hevesini kıracak cinste olması, öğreticiliğinin azlığı gibi sebeplerden dolayı o elinde direksiyon+pedal seti olmayanlara hitap edemedi bence, iRacing veya Rfactor gibi yapımların ise oyun kategorisinde olmadığını düşünüyorum. Bu saydığım mevcut durumlar piyasada bir boşluk yaratıyor ve bu boşluğu bu iki firma gücünü birleştirip, bu saydığım yapımların oyuncularına kulak asarsa ortaya bomba atarlar :)

Manhunt Three

28.11.2019 23:37:39

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yıllar oldu iyi bir arabalı oyun oynamayalı. Yapın bi güzellik be
Forza var, Gt var, Corsa var, varda var.

BSC Misafiri

28.11.2019 23:33:19

0
Yıllar oldu iyi bir arabalı oyun oynamayalı. Yapın bi güzellik be

Source

28.11.2019 23:32:17

0
Bence iyi bir gelişme değil. :(

Manhunt Three

28.11.2019 23:01:09

0
Bir OP yapsanız...

BSC Misafiri

28.11.2019 22:29:48

+3
Oha. Manyak bir haber bu codemasters NFS ve forzaya rakip bir oyun çıkartabilir motostorm yapımcılarını harcadığı gibi harcamassa
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Cars 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız