Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Infinite Warfare'in Yeni Videosunda Kit Harington'ı Görme Fırsatı Yakalıyoruz

   Activision, bugün Call of Duty: Infinite Warfare için yeni bir hikaye videosu paylaştı. Bu videoda ise Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Jon Snow gerçek adıyla Kit Harington'ı az da olsa görme fırsatı yakalıyoruz. 
 
   Kit Harington Call of Duty: Infinite Warfare'da kötü adam olarak Settlement Defense Front ekibinin lideri rolüyle karşımıza çıkacak. 
 
   Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 
 
 

 
   Captain Reyes'in hikayesine tanıklık edeceğimiz Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü de Legacy Edition adı altında Infinite Warfare ile birlikte oyunculara sunulacak.
 
   Bugünlerde yaşanan yeni bir gelişme ile de 1988 doğumlu İrlandalı UFC dövüşçüsü Conor Anthony McGregor da Call of Duty: Infinite Warfare'da rol alacağını öğrenmiştik. Habere buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty Infinite Warfare FPS Activision
Battlefield 1'in Betası EA Tarihinin En Büyük Betası Oldu South Park: The Fractured But Whole 2017'ye Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Metal-Gear

16.9.2016 14:51:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: cikiacla şahsen haringtonun ağız hareketleri çok yapay geldi bana. eski pes oyunları gibi olmuş. ama diğer modellerde bu kadar yapay durmuyor. bu arada anlamadığım, zenci karakter modellemeleri nedense hep daha gerçekçi gözüküyor çoğu oyunda, sebebi nedir acaba.
Bunun sebebi maddeler için hazırlanan shaderlar ile grafik motorlarının nasıl başa çıktığı ile ilgili. Adı ne olursa olsun bütün grafik motorları aynı mantık ve aynı algoritmalar üzerine kurulu. Bunu anlamak ve anlatmak için saf skin shader üzerinden örnek vermek daha makul olur. Aşağıdaki örneklerde kafa modelinin üzerinde saf skin shader materyali var, yani deri shader'ı hazır ama kaşını - gözünü - dudağını - sakalını falan belli eden renk textureları yok, saf deri var, farklılıkları daha kolay anlatmak için bu şekilde hazırladım. Oyunlarda render edilen karakterlerin derileri, texture'dan önce bu alt malzeme ile hazırlanır. İşte bu malzeme deri gibi kompleks yapıları render etmenin temelini oluşturuyor. Bu yüz modellerinin her ikisi de tamamen aynı algoritmalar ile, aynı render metodu ve aynı shader ile render edildi. Tek fark birinin deri rengi siyah, diğerininki beyaz. Resimleri yakınlaştırırsan, Shader malzemesi aynı olmasına rağmen, siyah olanın mikro detayları daha fazla görünüyor. Yani deri üzerindeki benekler, pürüzler, ışığın vurduğu ve vurmadığı noktacıklar arasındaki ton ayrımı daha belirgin. Beyaz tenli olanda ise bu ayrım belirginliğini kaybetmiş, daha düz, sade ve bebeksi bir görüntü katmış durumda. Yani render ortamı ile insan beyninde "gerçekçi" algısını oluşturmanın baş şartından biri ışıklandırmadır. Koyu ten üzerindeki ışık dağılımı açık tene göre daha detaylı gözükür. Oyunlarda ışık sanatçılarının yeri de büyüktür görsellik için. ============= Başta da dediğim gibi grafik motorları renk ve materyal farklılıklarına göre daha gerçekçi ya da daha sanal bir sonuç verirler. Diffuse alanında koyu tonlar olduğu zaman specular map, bump map, glossy/rough yüzey mapleri blend edilirken daha belirgin hale gelir. Diffuse'un keskinliğinde boğulmazlar, aksine daha çok açığa çıkarlar. Diffuse kanalının rengi açıklaşmaya başladığında ise grafik motoru geriye kalan bütün ek kanalları açık renkli alan ile blend etmeye çalışır. Bu esnada biraz sanallaşma meydana gelir, bu yüzden zenci emmilerimizin suratları daha gerçekçi gözükür oyunlarda. Aslında gerçekçilik aynı ama bizdeki gerçeklik algısı ışığı görüşümüzden ötürü değişiyor sadece. ============ Bunun gibi yani, grafik motorları her shader malzemesi ile aynı oranda başa çıkamayabilir. Küçük bir değişim bile büyük isabetsizliklere sebebiyet verebiliyor render sırasında. Bunları uygun hale getirmek zor bir iş, bu insanlar aslında çılgın gibi emek veriyorlar bu render'ı elde etmek için. Biz öyle gelişine sallıyoruz ama uğraşan bilir ne kadar zor olduğunu bakma.

BSC Misafiri

16.9.2016 11:33:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri bu oyunun fanboyları tamamen ergenler ve torrentçi senaryo diye ağlayan tipler
bf ciler tamamen çoluk çocuğa karışmış evinde işinde bf oynuyor değil mi ? bir kesim bf ci CoD oynayanlara ergen dedi ve diğer bfciler yada bfci olmayanlar da CoD oynayanlara ergen dedi maalesef bu kişilerin çoğu yeni nesil yani bunu diyenler ergen

White Death

16.9.2016 10:58:14

0
Fena gözükmüyor be o kadar gömmeyin oyuna. Ben yine almayacağım o ayrı konu

Maestro725

16.9.2016 04:15:46

0
Conor mcgregorda varmis

cikiacla

16.9.2016 01:52:44

0
şahsen haringtonun ağız hareketleri çok yapay geldi bana. eski pes oyunları gibi olmuş. ama diğer modellerde bu kadar yapay durmuyor. bu arada anlamadığım, zenci karakter modellemeleri nedense hep daha gerçekçi gözüküyor çoğu oyunda, sebebi nedir acaba.

Metal-Gear

16.9.2016 01:17:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: cikiacla adamlar modele yüzünü doğru dürüst oturtamamış bile. anca torrentten indirip senaryosu oynanıp silinecek oyun olur coddan artık. tabi bu oyuna bile para verecek enayi çok olduğundan milyonlar satacaktır yine. neyse cod mwr ayrı satılırsa sadece onu alırım yoksa bu infinite saçmalığı cod değil benim için.
Modelleme konusunda sıkıntı yok aslında. Zaten 3D scan teknolojisi ile modellendi bu karakterler, hata payı pek yok son teknoloji bir iş. Bu oyunu bayat yapan aynı numaralar üzerinden yeni şeyler deniyor olmaları. BF1 gibi beklentilere yönelik bir oyun yapsalar durum daha farklı olurdu.

BSC Misafiri

15.9.2016 23:53:59

+1
CoD bo3 ve bu farklı isimlerde çıksaydı bf yerine herkes bunu oynardı ama yok bfyi övün CoD u gömün neden gelecek zihniyete bak

BSC Misafiri

15.9.2016 23:52:59

0
bu oyunun fanboyları tamamen ergenler ve torrentçi senaryo diye ağlayan tipler

orangeblu

15.9.2016 23:29:29

+1
Artık fragmanları bile heyecanlandırmıyor nasıl bu hallere geldi bu seri. Gitmeden şuraya gerçek bir CoD trailer'ı bırakayım bari. [DHTUBE=https://m.youtube.com/watch?v=TiFSSpYdPuc]

BSC Misafiri

15.9.2016 23:14:02

0
inşallah sezon 7 nin başında ölürsünde ellerinde patlar

BSC Misafiri

15.9.2016 23:01:03

+2
fragman çok gaz duruyor cod değilde başka bir isimler çıksa şu fragman çok konuşulur herkes bu ne lan felan der ama sondaki cod yazısı insana yine mi sorusunu sorduruyor

Kalzagg

15.9.2016 22:45:29

0
adamin grafiği game of thronesta daha iyi

cikiacla

15.9.2016 22:32:57

0
adamlar modele yüzünü doğru dürüst oturtamamış bile. anca torrentten indirip senaryosu oynanıp silinecek oyun olur coddan artık. tabi bu oyuna bile para verecek enayi çok olduğundan milyonlar satacaktır yine. neyse cod mwr ayrı satılırsa sadece onu alırım yoksa bu infinite saçmalığı cod değil benim için.

BSC Misafiri

15.9.2016 22:06:28

+2
Belli bi kesim beğenmediği için hepiniz bi anda nefret ettiniz oyundan son 4 oyundur cod böyleydi zaten yenimi farkettiniz medyanın gücü..

mementopolis

15.9.2016 22:06:00

+2
Oynanis bakimindan alakasi olmayan script sahneler, ee zaten izledim hepsini, tüketim oynamama bile gerek yok artik.

BSC Misafiri

15.9.2016 22:04:13

+1
Call of Thrones Infinite Gamefighter

Y@KI$IKLII

15.9.2016 22:01:29

0
Film gibi olmuş benim hoşuma gitti valla.

StativeDread

15.9.2016 22:00:18

+2
Kit'in suratı olmamış gibi duruyor. Gerçi satın almayacağım için sorun değil.

CheKD

15.9.2016 21:59:42

+4
Activision sanırsın bilim kurgu filmi çekiyor,biri şunlara savaş oyunu yaptıklarını hatırlatsın.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Infinite Warfare
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız