Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Ghosts'a 'Extinction Günü' Etkinliği


    Call of Duty serisinin nazi zombi modunu şimdiye kadar Treyarch'ın elinde görmüştük. Infinity Ward ise kendi oyunlarında benzer bir mod bekleyen oyunculara Call of Duty: Ghosts ile Extinction modunu sunmuştu. Firma, bu moda ilgiyi arttırmak için ekstra bir etkinlik düzenliyor.
 
    Call of Duty: Ghosts'un Extinction etkinliği bugün itibariyle başlıyor. Etkinlik sırasında oyuncular, bu modda elde edecekleri deneyim puanlarını ikiye katlayabiliyorlar. Etkinliğin geçerli olacağı saatler boyunca firmadan konuyla ilgili bazı yayınlar da yapılacakmış. Saat listesine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Ghosts infinity ward FPS Activision Xbox 360 PS3 PC PS4 Xbox One
ESRB, GoW: Collection'ı Vita İçin Derecelendirdi Company of Heroes 2 İçin Ücretsiz İçerik Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

C.H.N

11.12.2013 20:39:19

0
Treyarch zombi modu ile harika bir başarı yakaladı ve bu başarıyı paraya, yani dlc ye dönüştürdü!(zombi modu olmasaydı o dlc ler o kadar satılmazdı) iw de dedi ki biz de ona benzer bir mod yapalım, tutarsa dlc ye tutmazsa bize. :D Tutmadı bebişim şimdi dlc lerinizi nasıl satacaksınız, tüh bak şimdi. :D

westing83

11.12.2013 17:36:14

0
Mod zaten tamamen hayal kırıklığı oynarken zerre kadar zevk almıyorum iğrenç olmuş baktılar kimse girmiyor bari etkinlik yapalım demişler yazık oldu zombilere ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Ghosts ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
88 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız