Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Close to the Sun PC Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Storm in a Teacup, birinci şahıs korku oyunu Close to the Sun PC versiyonunun çıkış fragmanını yayınladı. Oyun PlayStation 4 ve Xbox One için bu yıl içinde daha sonraki bir tarihte çıkacak.

Close to the Sun Epic Games Store'da 89,00 TL'den satışta.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

“Şimdi onların, gelecek ise benim.” – Nikola Tesla
 
Yıl 1897. Uluslararası suların derinliklerinde, Helios hareketsizce durmaktadır. Acımasız dalgalar geminin gövdesine vururken, tepede karanlık bulutlar belirmektedir. Olağanüstü bir işçilikle süslenmiş devasa altın heykeller göz alabildiğince uzanmaktadır.
 
Nikola Tesla'nın öngörülerinden doğan Helious, en büyük bilimsel akıllar için bir cennet niteliği taşımaktadır. Burası, devlet denetiminden ve gözlerden uzak, sınırsız bir araştırma ütopyasıdır. Burada madde ve zamanın sınırları özgürce zorlanmaktadır.
 
Gazeteci Rose Archer, kız kardeşini aramak için adaya ayak basar. Kısa süre içinde her şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder. Büyük salonlar bomboştur. Etrafı çürüyen etin leş gibi kokusu sarmıştır. Giriş üzerinde tek bir kelime yazmaktadır... KARANTİNA! 

 
Fragmanı ve oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Close to the Sun hayatta kalma korku oyunu Wired Productions Storm in a Teacup
World of Goo Epic Games Store'da Ücretsiz Life is Strange 2 Üçüncü Bölüm Çıkış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.5.2019 13:24:34

0
Oyunu indirmeyi düşünüyordum ama yorumlardan yola çıkarak pek indiresim gelmedi yorumları pek takmam aslında ama bunda güveniyorum yorumlara

BSC Misafiri

3.5.2019 07:32:48

0
İlk yarım saatini oynadım. Hikaye ve atmosfer güzel ama çok bayatlamış, klişe jumpscare olayına girmişler hoşuma gitmedi. Ve etraf anormal boş. Bu yüzden sarmadı..

Antikaruh

3.5.2019 00:28:59

0
Adamlar sağlam ters köşe yaptı... Bildiğin Walking simulator muş ya la oyun :D Herkeste alternatif bioshock geliyor sandı.

BSC Misafiri

2.5.2019 22:08:49

0
Düşmüş nete. Bi bakim beğenirsem siler indirimden alır akarım fiyat güzel.

BSC Misafiri

2.5.2019 20:49:22

0
Ben elime silah alıp önüme geleni öldüreceğim bir oyun bekliyordum ama bu bildiğin yürüme simülasyonu. Fragmanda bir tane bile aksiyon yok.

Zebercet

2.5.2019 20:31:52

0
70 puanlık bir oyun gibi görünüyor. Şimdi benziyor deyince bir grup insan deliriyor da e benziyor işte kardeşim. Bildiğin Bioshock.

keremec

2.5.2019 20:26:08

0
Başlangıçta okunan mektup ve verilen hediye, ıssız sularda geçiyor yine tabi ki ama bu sefer dibinde değil. Ayrıca giderken de uçak değil gemiyle gidiyonuz. Ryan yerine Tesla, Atlas yerine yine telsizden konuşan bir kadın. Tamam tasarımı kopyalıyorsunuz ama rica ediyorum bari sunumu, karakterleri falan değiştirin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Close to the Sun
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız