Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Clive ‘N’ Wrench Şubat 2023'te Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı Numskull Games ve geliştirici Dinosaur Bytes, 3D platform oyunu Clive 'N' Wrench'in Şubat 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümleri yeni duyuruldu.
 
Oyunun Fiziksel standart ve Koleksiyoncu Sürümleri PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için mevcut olacak. Koleksiyoncu Sürümü oyunun bir kopyasını, resmi film müziğini, özel karakter kartlarını, buzdolabı mıknatısını ve tam renkli bir el kitabını içerecek. Tüm standart sürümler, Clive ve Wrench'in bir dökümünü içeren mini kitapçığa sahip olacak.
 
Clive ‘N’ Wrench; Spyro the Dragon ve Jak & Daxter gibi klasiklerden esinlenmiş bir 3D platform oyunu.

Kendine özgü yeteneklere sahip tavşan ve maymun oynanabilir karakterler, birbirinden farklı 11 dünya, muhteşem bulmacalar, eşsiz NPC karakterler, devasa boss savaşları ve daha fazlasını sunacak.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Clive ‘N’ Wrench Numskull Games Dinosaur Bytes 3D platform
DualSense Edge Kablosuz Kontrol Cihazı 26 Ocak 2023'te Geliyor Harvest Moon: Back to Nature PS4 ve PS5 için Derecelendirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Clive ‘N’ Wrench
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız